ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Είναι επίσημο: Έρχεται στην Ελλάδα το πιο φθηνό Tesla

Έγινε γνωστό λίγες ώρες μετά την έντονη κριτική για την καθυστέρηση αυτού του project

Είναι επίσημο: Έρχεται στην Ελλάδα το πιο φθηνό Tesla

Είναι πλέον γεγονός. Έρχεται στην Ελλάδα το πιο φθηνό Tesla που θα ονομάζεται εκτός απρόοπτου Model 2.

Συγκεκριμένα, θα πρόκειται για ένα αυτοκίνητο στην κατηγορία του (για παράδειγμα) VW ID.3 όπου και αναμένεται να κοστίζει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα περίπου 25.000 ευρώ.

Οι εξαγγελίες από την εταιρεία που παράγει το Tesla ήρθαν μάλιστα λίγες ώρες αφότου είχε ασκηθεί έντονη κριτική ότι το εν λόγω μοντέλο που είναι αρκετά οικονομικό έχει καθυστερήσει να βγει στην αγορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν αναμονή λοιπόν της άφιξής του στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.