ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισπανία: Συνελήφθη οδηγός Porsche που πήγαινε με 285 χλμ/ώρα (Βίντεο)

Ο χειριστής του ελικοπτέρου κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να καταγράψει το συμβάν 

Ισπανία: Συνελήφθη οδηγός Porsche που πήγαινε με 285 χλμ/ώρα (Βίντεο)

Ιρλανδός οδηγός καταγράφηκε να τρέχει με μια Porche 911 με εξωφρενικά υψηλή ταχύτητα σε περιοχή κοντά στη Μαδρίτη, και μάλιστα σε σημείο που έχουν γίνει δεκάδες ατυχήματα.

Η Ισπανική αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα ένα video από ελικόπτερο παρακολούθησης της κυκλοφορίας στην περιοχή El Espinar

Σύμφωνα με το tweet των αστυνομικών αρχών, ο οδηγός της συγκεκριμένης Porsche 911 καταγράφηκε να τρέχει με ταχύτητα 285 χλμ/ώρα, σε ένα σημείο του δρόμου όπου το όριο ταχύτητας ήταν 120 χλμ./ώρα.

Ο Ιρλανδός οδηγός μάλιστα, είχε λίγο πριν καταγραφεί, να τρέχει με 224 χλμ/ώρα σε ένα άλλο σημείο του ίδιου δρόμου.

Η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη. Σε έναν σταθμό διοδίων οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν και πέρα από τις τυπικές σε αυτήν την περίπτωση επιπτώσεις (δίπλωμα, πινακίδες, πρόστιμο) του ανακοίνωσαν ότι αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και έξι μήνες.


Στην Ισπανία, η παραβίαση του ορίου ταχύτητας για πάνω από 80 χλμ/ώρα θεωρείται έγκλημα και ο οδηγός αντιμετωπίσει ποινές φυλάκισης ή κοινωνικής εργασίας. Συν βέβαια ένα τεράστιο πρόστιμο αλλά και το ενδεχόμενο να χάσει το δίπλωμά του για τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο δρόμος στον οποίο συνελήφθη ο Ιρλανδός οδηγός  από τα πιο επικίνδυνα σημεία σε όλη την Ισπανία, με 28 ατυχήματα φέτος, 2 θανάτους και 11 σοβαρούς τραυματισμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.