ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καναδάς: Ιδιοκτήτης ξεκλειδώνει εν αγνοία του και οδηγεί το Tesla κάποιου άλλου (βίντεο)

Ο άνδρας νόμιζε ότι έμπαινε στο αυτοκίνητό του το οποίο ήταν ίδιας μάρκας και χρώματος με το άλλο όχημα

Καναδάς: Ιδιοκτήτης ξεκλειδώνει εν αγνοία του και οδηγεί το Tesla κάποιου άλλου (βίντεο)

Ένα περίεργο περιστατικό στον Καναδά με έναν ιδιοκτήτη Tesla Model 3 το οποίο έγινε viral.

Ο Rajesh Randev κατάφερε άθελά του να ξεκλειδώσει το Tesla κάποιου άλλου και να φύγει με αυτό, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tesla στο smartphone του.

Ο άνδρας νόμιζε ότι έμπαινε στο αυτοκίνητό του – το οποίο ήταν ίδιας μάρκας και χρώματος και παρκαρισμένο δίπλα-δίπλα – αλλά στην πραγματικότητα οδήγησε το Tesla κάποιου άλλου.

Ο Ράντεφ είπε ότι άνοιξε την πόρτα με την εφαρμογή του, μπήκε μέσα και έφυγε. Λίγη ώρα αργότερα, άρχισε να συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς το αυτοκίνητο που οδηγούσε είχε ραγισμένο παρμπρίζ.

Όταν τηλεφώνησε στη σύζυγό του και έμαθε ότι ούτε εκείνη ήξερε για τη ρωγμή, άρχισε να υποψιάζεται, ειδικά όταν παρατήρησε ότι ο φορτιστής δεν ήταν εκεί που τον κρατούσε συνήθως.

Λίγες στιγμές αργότερα, το μυστήριο άρχισε να ξετυλίγεται όταν έλαβε ένα μήνυμα κειμένου στο τηλέφωνό του που έλεγε: “Γεια σου Rajesh, οδηγείς Tesla;” Το μήνυμα ήταν από τον πραγματικό ιδιοκτήτη του οχήματος, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι οδηγούσε λάθος αυτοκίνητο.

Αφού στάθμευσε το όχημα, ο Randev παρατήρησε ότι οι τροχοί ήταν διαφορετικοί από το Model 3 του, έτσι κάλεσε το άτομο που του έστειλε μήνυμα και αναγνώρισε το λάθος.

Αν αυτό σας προκαλεί έκπληξη, διαβάστε γιατί η ιστορία γίνεται ακόμα πιο περίεργη.

Πράγματι μπόρεσε να μπει ξανά στο αυτοκίνητο και το οδήγησε για να πάρει τα παιδιά του από το σχολείο. Μετά από αυτό, συναντήθηκε με τον νόμιμο ιδιοκτήτη και παρέδωσε το Tesla πίσω.

Ο ιδιοκτήτης είπε στον Randev ότι μπορούσε να του στείλει μήνυμα επειδή είδε ένα χαρτί στο Tesla του με το όνομά του και τον αριθμό τηλεφώνου του.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ο Randev λέει ότι δεν γνωρίζει πώς ήταν δυνατή αυτή η σύγχυση – και το πιο σημαντικό, πώς μπόρεσε να ξεκλειδώσει το όχημα ενός άλλου ατόμου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tesla στο smartphone του.

«Γελούσαμε και οι δύο και κάλεσα και την αστυνομία. Η αστυνομία είπε ότι έχει την κατάθεσή μου, αλλά δεν μπορεί να μου δώσει αριθμό αρχείου γιατί δεν συνέβη τίποτα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.