ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μυστήριο με το ακυβέρνητο Tesla που σκόρπισε το θάνατο στην Κίνα (βίντεο)

Το τραγικό συμβάν με την ανεξέλεγκτη πορεία ενός Tesla Model Y στην επαρχία Chaozhou της Κίνας που οδήγησε στο θάνατο 2 ανθρώπων, έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών κατά της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Μυστήριο με το ακυβέρνητο Tesla που σκόρπισε το θάνατο στην Κίνα (βίντεο)

Το συγκλονιστικό συμβάν που έλαβε χώρα στην επαρχία Chaozhou της Κίνας φαίνεται πως πέραν της τραγικής του εξέλιξης ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για την αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία στην πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου!

Η Tesla θα κληθεί να καταθέσει ενώπιον των Αρχών, με τα στοιχεία της έρευνας, να είναι σαφώς εις βάρος της. Μάλιστα, αυτή φαίνεται να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς πολλοί Κινέζοι κάτοχοι των ηλεκτρικών μοντέλων της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας έχουν προχωρήσει σε δεκάδες καταγγελίες για παρόμοια περιστατικά.

Πολλοί δε, έχουν φθάσει στο σημείο να τοποθετήσουν μέχρι και κάμερες στο εσωτερικό των οχημάτων τους προκειμένου να αποδείξουν, εάν συμβεί κάποιο ατύχημα, ότι δεν είναι δική τους υπαιτιότητα! Επίσης, έχουν δημιουργηθεί ποικίλες ομάδες στο διαδίκτυο που δημοσιεύουν ανάλογα περιστατικά, με το σλόγκαν που κυριαρχεί σε αυτές να είναι… «αόρατος δολοφόνος».

Στο πιο πρόσφατο συμβάν, ο πρώην επαγγελματίας οδηγός και ιδιοκτήτης του Model Y που σκόρπισε το θάνατο στην επαρχία Chaozhou, δήλωσε στις Αρχές ότι το αυτοκίνητο του επιτάχυνε μόνο του, δεν φρέναρε και δεν εκτελούσε καμία εντολή του!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.