ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτό είναι το νέο μικρό SUV της Alfa Romeo

Το 2024 η Alfa Romeo θα συμπληρώσει τη γκάμα της με ένα B-SUV που θα τοποθετηθεί κάτω από την Tonale και θα είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρικό αλλά και με κινητήρες εσωτερικής καύσης

Αυτό είναι το νέο μικρό SUV της Alfa Romeo

Στο πρόσφατο σαλόνι αυτοκινήτου του Μονάχου, η Alfa Romeo έκλεψε τις εντυπώσεις με τη νέα 33 Stradale, μια ενσάρκωση της παλιάς μυθικής Alfa Romeo 33 Tipo του 1960, που έχει όμως τις βάσεις της στην Maserati MC20.

Ωστόσο, πέρα από εντυπωσιακά και εξωτικά μοντέλα, αυτό που κυρίως έχει ανάγκη η Alfa Romeo είναι να πουλάει αυτοκίνητα. Πιο mainstream φυσικά, όπως η Alfa Romeo Tonale που πάει καλά στην αγορά, αλλά δεν αρκεί.

Έτσι, η μιλανέζικη φίρμα αποφάσισε να επιστρέψει και στο πιο εμπορικό B-segment με ένα μικρό crossover, οι πρώτες εικόνες του οποίου διέρρευσαν πριν από λίγες μέρες.

Είναι ο μακρινός ξάδερφος των Peugeot E-2008, Opel Mokka και Jeep Avenger και θα προσφέρεται με κινητήρες εσωτερικής καύσης και τουλάχιστον μία ηλεκτρική έκδοση.

Τι γνωρίζουμε όμως για το πρώτο B-SUV της μιλανέζικης φίρμας που θα είναι παράλληλα και το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.