ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρώην μηχανικός της NASA αποκαλύπτει: Με αυτό το κόλπο θα ξεθολώσουν γρήγορα τα τζάμια του αυτοκινήτου (βίντεο)

Όσο πιο ζεστός είναι ο αέρας τόσο περισσότερη υγρασία θα μπορέσει να απορροφήσει

Πρώην μηχανικός της NASA αποκαλύπτει: Με αυτό το κόλπο θα ξεθολώσουν γρήγορα τα τζάμια του αυτοκινήτου (βίντεο)

Ο πρώην μηχανικός της NASA Mark Rober, εξηγεί πως υπάρχει ένας συνδυασμός κινήσεων ο οποίος θα μας βοηθήσει να ξεθολώσουμε τα τζάμια του αυτοκινήτου μας τα κρύα χειμωνιάτικα πρωινά σε χρόνο ρεκόρ.

Ο Rober αναφέρει ότι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνουμε για να ξεθολώσουμε γρήγορα τα τζάμια του αυτοκινήτου μας είναι να ρυθμίσουμε τη θερμοκρασία στο μέγιστο και να ενεργοποιήσουμε τον ανεμιστήρα. Όσο πιο ζεστός είναι ο αέρας τόσο περισσότερη υγρασία θα μπορέσει να απορροφήσει.

Το δεύτερο βήμα είναι να ενεργοποιήσουμε το air condition αφού με το κλιματιστικό σε λειτουργία θα μπορέσουμε να αφαιρέσουμε πιο γρήγορα την υγρασία που υπάρχει μέσα στην καμπίνα από ότι αν χρησιμοποιούσαμε μόνο το καλοριφέρ.

Το τρίτο και πολύ σημαντικό βήμα που πρέπει να γίνει για να ξεθολώσουν γρήγορα τα τζάμια είναι να απενεργοποιήσουμε τη λειτουργία της επανακυκλοφόρησης του αέρα στο εσωτερικό της καμπίνας. Έτσι στην καμπίνα του αυτοκινήτου θα μπαίνει φρέσκος αέρας από το περιβάλλον ο οποίος θα έχει χαμηλότερα επίπεδα υγρασίας σε σχέση με εκείνον που υπάρχει ήδη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Το τέταρτο βήμα και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες είναι να ανοίξουμε ελαφρώς τα παράθυρα, τουλάχιστον ένα από αυτά. Έτσι επιτρέπουμε στον αέρα που βρίσκεται ήδη στην καμπίνα και έχει υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης υγρασίας να διαφύγει πιο γρήγορα στην ατμόσφαιρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα βήματα μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στο video που ακολουθεί με τον πρώην μηχανικό της NASA να τα εξηγεί ένα προς ένα χρησιμοποιώντας επίσης για τον αέρα και το πολύ εύστοχο παράδειγμα της βρεγμένης πετσέτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.