ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρόωρη αποκάλυψη για το ανανεωμένο Volkswagen Golf

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του, το νέο VW Golf VIII εκτίθεται στο διαδίκτυο χάρη σε μια διαρροή

Πρόωρη αποκάλυψη για το ανανεωμένο Volkswagen Golf

Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα περιμέναμε να δούμε το νέο, ανασχεδιασμένο Volkswagen Golf πριν από το τέλος Ιανουαρίου 2024.

Αλλά όπως συνέβη και με τη Lancia Ypsilon που από τη μια έκλεψαν ένα μοντέλο παραγωγής (που τελικά έπεσε σε ποτάμι) και από την άλλη εμφανίστηκε καμαρωτή σε διαφημιστικό γύρισμα, το δημοφιλέστερο μοντέλο του Wolfsburg έπεσε επίσης θύμα αδιάκριτων φωτογράφων. Οι οποίοι φάνηκαν ιδιαίτερα πρόθυμοι να δημοσιεύσουν τα ενσταντανέ τους στο διαδίκτυο.

Έτσι, η ανανεωμένη έκδοση του Volkswagen Golf όγδοης γενιάς ποζάρει χωρίς το παραμικρό καμουφλάζ. Αποκαλύπτει μάλιστα διαφορετικού τύπου προφυλακτήρες, τον έναν αρκετά κλασικό στο πνεύμα (θυμίζοντας αυτόν του τελευταίου Passat) και τον άλλον πιο επιθετικό (το μοντέλο στο βάθος) με σαφή σχεδιαστική εξέλιξη σε σύγκριση με την πρώτη έκδοση του Golf VIII.

Σε πρώτο πλάνο, είναι προφανώς η έκδοση GTI που εμφανίζεται και φοράει ζάντες πολύ «Alfa Romeo».

Η επίσημη παρουσίαση του ανασχεδιασμένου Volkswagen Golf θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Όσον αφορά το τεχνικό φύλλο του, αναμένεται να έχει την ίδια εξέλιξη με το πρόσφατο VW Tiguan τρίτης γενιάς και το Passat ένατης γενιάς με βενζινοκινητήρες, ντίζελ, ήπιο υβριδικό και plug-in hybrid σύστημα κίνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.