ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σοβαρό ατύχημα για τον ανιψιό του Μίκαελ Σουμάχερ σε αγώνα (βίντεο)

Ο πατέρας του 20χρονου αποκάλυψε ότι έχει υποστεί κάταγμα στον οσφυϊκό σπόνδυλο

Σοβαρό ατύχημα για τον ανιψιό του Μίκαελ Σουμάχερ σε αγώνα (βίντεο)

Μετά από ένα τρομακτικό τρακάρισμα κατά τη διάρκεια του τελευταίου γύρου της σεζόν DTM 2022 στο Χόκενχαϊμ, ο ανιψιός του Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαγνώστηκε με σπασμένο οσφυϊκό σπόνδυλο.

Ο Ντέιβιντ Σουμάχερ ήταν ένας από τους πολλούς οδηγούς που έπεσαν έξω στον γύρο μετά την επανεκκίνηση του αγώνα, λόγω εισόδου του αυτοκινήτου ασφαλείας, με αποτέλεσμα οι αγωνοδίκες να τον διακόψουν άμεσα.

Οι Σουμάχερ και Τόμας Πράινινγκ μάχονταν για την έβδομη θέση όταν ήρθαν σε επαφή με τη στροφή 8, πέφτοντας με μεγάλη ταχύτητα στο πάνω στις μπαριέρες και επηρέασαν μερικά ακόμα οχήματα που έφυγαν της πορείας τους.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι οδηγοί βγήκαν σώοι από τα αυτοκίνητα, μεταφέρθηκαν αρχικά στο ιατρικό κέντρο της πίστας του Χόκενχαϊμ και στη συνέχεια σε νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός της Winward Mercedes μεταφέρθηκε στη συνέχεια σε νοσοκομείο στο Ludwigshafen, περίπου 30 χιλιόμετρα βόρεια της πίστας, όπου οι αρχικοί έλεγχοι αποκάλυψαν ότι είχε μώλωπες στην οσφυϊκή του μοίρα.

Ο πατέρας του 20χρονου και πρώην οδηγός της Formula 1, Ραλφ Σουμάχερ, αποκάλυψε ότι έχει υποστεί κάταγμα στον οσφυϊκό σπόνδυλο του και πρέπει να κάνει συγκεκριμένες θεραπείες. Ωστόσο, ο Ντέιβιντ Σουμάχερ δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση στη σπονδυλική του στήλη και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως σε λίγες εβδομάδες. Ευτυχώς ο νεαρός Ντέιβιντ θα έχει τον απαραίτητο χρόνο για αποθεραπεία και ενδυνάμωση, προκειμένου να επιστρέψει μετά το χειμερινό διάλειμμα και να συμετάσχει ξανά σε αγώνες αυτοκινήτων.

Μιλώντας στο Motorsport, ο Ραλφ Σουμάχερ είπε: «Όταν ο Ντέιβιντ γύρισε σπίτι, παραπονιόταν για πόνους στην πλάτη. Στη συνέχεια αποφασίσαμε να πάμε σε ένα νοσοκομείο στο Σάλτσμπουργκ για να κάνουμε μαγνητική τομογραφία. Αποδείχθηκε ότι έσπασε οσφυϊκός σπόνδυλος. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, αυτό σημαίνει διάλειμμα περίπου έξι εβδομάδων για τον Ντέιβιντ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε την σύγκρουση των οχημάτων στο 02:10:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.