ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Κομμάτια» η Pagani Zonda του Λιούις Χάμιλτον – Την φόρτωσαν με γερανό (φωτό)

Την είχε στην κατοχή του ο Λιούις Χάμιλτον για επτά χρόνια

«Κομμάτια» η Pagani Zonda του Λιούις Χάμιλτον – Την φόρτωσαν με γερανό (φωτό)

Σοβαρό ατύχημα είχε η Pagani Zonda 760 LH, η οποία ανήκε στο παρελθόν στον Λιούις Χάμιλτον, αφήνοντας ευτυχώς τον οδηγό της σώο και αβλαβή.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο οδηγός επιτάχυνε μέσα σε ένα τούνελ, προκαλώντας απώλεια του ελέγχου του πανίσχυρου supercar.

Αρχικά αγορασμένη από τον Λιούις Χάμιλτον το 2014, η Pagani Zonda 760 LH παρέμεινε στην κατοχή του για επτά χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων φέρεται να διένυσε λιγότερα από 1.000 χιλιόμετρα.

Αυτό το μοντέλο, ένα από τις μόλις πέντε μονάδες με την ονομασία “760”, είναι μοναδικό επειδή φέρει τα αρχικά “LH” του οδηγού της Formula 1.

Αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό που αφορά την Pagani 760 LH. Ένα μικρό ατύχημα είχε γίνει στο Μονακό προς τα τέλη του 2015. Ωστόσο, το πρόσφατο ατύχημα προκάλεσε πιο σημαντικές ζημιές.

Το κατεστραμμένο αυτοκίνητο, με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, εθεάθη να φορτώνεται σε ένα γερανό, παρουσιάζοντας σημαντικές ζημιές που πιθανότατα θα απαιτήσουν ένα σημαντικό κόστος επισκευής.

Το θετικό πάντως είναι ότι ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Με τις επισκευές να εκκρεμούν, το Zonda αναμένεται να επιστρέψει στους δρόμους αφού αντιμετωπιστούν τα προβλήματα με τον πίσω άξονα, το παρμπρίζ, τους προβολείς και τα πάνελ του αμαξώματος.

Οι πληροφορίες για το περιστατικό αναφέρουν ότι η υπερβολική χρήση του γκαζιού από τον οδηγό μέσα στο τούνελ οδήγησε στην απώλεια του ελέγχου του supercar των 760 ίππων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε συνέντευξή του στους Sunday Times το 2018, ο Χάμιλτον εξέφρασε με ειλικρίνεια τη γνώμη του για την 760 LH, χαρακτηρίζοντάς την “απαίσια στην οδήγηση” και τη “χειρότερη” από πλευράς χειρισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Photo: Ethan Gale

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.