ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Max Verstappen : Άθλιο το μονοθέσιο της Mercedes

Ο Ολλανδός πρωταθλητής σχολιάζει το μοντέλο γνωστής εταιρίας αυτοκινήτων και δεν κρύβει την δυσαρέσκεια του

Max Verstappen : Άθλιο το μονοθέσιο της Mercedes

Την ανταγωνιστικότητα του μονοθεσίου της Mercedes κλήθηκε να σχολιάσει ο Verstappen, χαρακτηρίζοντας το ασημένιο βέλος των Γερμανών «άθλιο», κρίνοντας απ’ όσα οι ίδιοι οι άνθρωποι της γερμανικής φίρμας έχουν δηλώσει μέχρι σήμερα.

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το μονοθέσιο της Mercedes εξακολουθεί να αποτελεί το βασικό αντικείμενο συζήτησης στα padocks της Formula 1, με τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας να ορκίζονται ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι σε θέση να διεκδικήσουν τη νίκη και τους ανταγωνιστές τους να χαμογελούν με νόημα, θεωρώντας ότι οι Γερμανοί για πολλοστοί φορά μπλοφάρουν.

Ανάμεσα σε εκείνους που θεωρούν ότι η Mercedes όχι μόνον δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της αλλά επιχειρεί να θολώσει τα νερά ενόψει του πρώτου Grand Prix της σεζόν είναι φυσικά και ο M. Verstappen, ο οποίος σε σχετική ερώτηση για την W13 απάντησε ότι η Mercedes διαθέτει ένα άθλιο μονοθέσιο

Φυσικά ο Ολλανδός δεν το εννοούσε, επιχειρώντας με αυτόν τοxzsν τρόπο να δηλώσει ότι δεν πιστεύει τα λόγια των ανθρώπων της Mercedes που περιγράφουν με μελανά χρώματα την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα ασημένια βέλη των Hamilton και Russel.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σύμφωνα με τα σχόλιά τους, θα είναι οι τελευταίοι εδώ με διαφορά», αστειεύτηκε ο Ολλανδός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, προσθέτοντας ότι η Mercedes έχει προφανώς ένα άθλιο μονοθέσιο και πως δεν παίρνει στα σοβαρά τις δηλώσεις των Γερμανών, οι οποίοι από το 2017 συνεχίζουν να ακολουθούν την ίδια παρελκυστική τακτική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.