ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε δημοπρασία μια ονειρική συλλογή αυτοκινήτων αξίας €45 εκατ.

Μια ονειρική συλλογή από 18 super car αξίας περίπου €45 εκατ. που περιλαμβάνει θρυλικά μοντέλα όπως η Ferrari F40, η Bugatti Chiron Super Sport 300+ και η Lamborghini Miura βγαίνει σε δημοπρασία

Σε δημοπρασία μια ονειρική συλλογή αυτοκινήτων αξίας €45 εκατ.

Ο οίκος δημοπρασιών RM Sotheby’s θα βγάλει στο σφυρί μια μοναδική συλλογή από 18 αυτοκίνητα, αξίας περίπου €45 εκατ. που αποτελεί όνειρο κάθε petrolhead.

To μοντέλο που έδωσε στον ιδιοκτήτη το έναυσμα να ξεκινήσει να χτίζει τη μοναδική αυτή συλλογή ήταν μια Ferrari F40 που απέκτησε πριν από περίπου 25 χρόνια. Μιλώντας για δημιουργίες του Maranello, στο γκαράζ προστέθηκαν έπειτα οι 288 GTO, F50, Enzo και LaFerrari, όλες βαμμένες σε χρώμα Rosso Corsa.

Η συλλογή περιλαμβάνει επιπλέον τις ανοιχτές 550 Barchetta Pininfarina, Superamerica και 599 SA Aperta βαμμένες σε απόχρωση Giallo Modena.

Φαίνεται όμως ότι ο ιδιοκτήτης της συλλογής δεν έτρεφε συμπάθεια μόνο στο Μaranello. Στα 18 αυτοκίνητα υπάρχουν τρία μοντέλα της Bugatti, μια μπλε EB 110 GT, μια άσπρη EB 110 Super Sport και μια ολοκαίνουργια Chiron Super Sport 300+, ενώ η συλλογή περιέχει ακόμα μια Lamborghini Miura και μια Countach LP 5000 S.

Περνώντας στα βρετανικής καταγωγής μοντέλα, το πρώτο είναι μια από τις 53 Jaguar XJR-15 που κατασκευάστηκαν συνολικά και μια πορτοκαλί  XJ 220 S με μόλις 4.822 km.

Tέλος, την ονειρική συλλογή συμπληρώνουν τρεις θρύλοι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι από την χρυσή εποχή του Group Β. Μια Lancia 037, ένα Audi Sport quattro και μια Lancia Delta S4.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.