ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H Ford δημιούργησε άρωμα βενζίνης για τους οδηγούς των ηλεκτρικών οχημάτων

H Ford δημιούργησε άρωμα βενζίνης για τους οδηγούς των ηλεκτρικών οχημάτων

Η Ford έχει περάσει στην εποχή των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, όμως θέλει να κρατήσει κάτι ακόμη από τα οχήματα που λειτουργούσαν με βενζίνη.

Σε μία έρευνα που χρηματοδότησε η ίδια η Ford, βρήκε πως ένας στους πέντε οδηγούς είπαν πως η μυρωδιά του καυσίμου είναι αυτό που θα τους λείψει περισσότερο όταν επιλέξουν ένα ηλεκτρικό όχημα, ενώ το 70% είπε πως θα τους λείψει γενικότερα η μυρωδιά της βενζίνης. Μάλιστα η μυρωδιά της βενζίνης συμπεριλαμβάνεται στις πιο δημοφιλείς μυρωδιές, μαζί με αυτές του κρασιού, των τυριών και των νέων βιβλίων.

Έτσι, η Ford αποφάσισε να δημιουργήσει το Mach-Eau, ένα “premium άρωμα” σε συνεργασία με την Ofliction, εμπνευσμένο από τη βενζίνη. Πέρα από την ανάμνηση της βενζίνης, το Mach-Eau προσφέρει νότες βενζαλδεΰδης (τη μυρωδιά που έχουμε συνδέσει με το εσωτερικό των νέων αυτοκινήτων) και para-Cresol (τη μυρωδιά του λάστιχου). Σε αυτά προστέθηκαν νότες μπλε τζίντζερ, λεβάντα, γεράνιο και σανδαλόξυλο, ενώ υπάρχει και ένα “ζωώδες στοιχείο” για να δώσει την “εντύπωση αλόγων”, το σήμα κατατεθέν της Mustang.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυστυχώς (ή και ευτυχώς), η Ford δε σκοπεύει να θέσει προς πώληση το άρωμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.