Instagram: Πώς να βλέπεις κρυφά τα stories χωρίς να σε παίρνουν χαμπάρι

Tέσσερις εύκολοι τρόποι

Instagram: Πώς να βλέπεις κρυφά τα stories χωρίς να σε παίρνουν χαμπάρι

Τα Instagram stories είναι ένας εύκολος τρόπος για να βλέπει κανείς τις νέες εξελίξεις στη ζωή διάφορων ανθρώπων. Από φίλους και παλιούς συμμαθητές, μέχρι και… πρώην, εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν καθημερινά τα stories για να «παρακολουθούν» τα νέα των ανθρώπων που τους ενδιαφέρουν.

Τι γίνεται, όμως, εάν θέλεις να βλέπεις stories στο Instagram, χωρίς να το γνωρίζουν τα άτομα που τα ανάρτησαν; Παρακάτω θα βρεις τέσσερις τρόπους για να πετύχεις ακριβώς αυτό.

Πρώτος τρόπος

Ίσως ο πιο απλός τρόπος για να δει κανείς κρυφά τα Instagram stories που τον ενδιαφέρουν είναι η χρήση της λειτουργίας πτήσης.

Απλά άνοιξε την εφαρμογή του Instagram και άφησέ την να «φορτώσει» για μερικά δευτερόλεπτα όλα τα stories στην αρχική σου σελίδα.

Στη συνέχεια, βάλε το κινητό σου σε λειτουργία πτήσης και πήγαινε πίσω στην εφαρμογή για να δεις τα stories που θέλεις.

Καθώς το τηλέφωνό σου δεν θα είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο, ούτε το Instagram, αλλά ούτε και το άτομο που ανέβασε την ιστορία δεν θα ειδοποιηθεί.

Δεύτερος τρόπος

Ένας ακόμα εύκολος τρόπος για να ρίξεις μια κρυφή ματιά στις ιστορίες των ατόμων που ακολουθείς, είναι ο εξής αλλά θέλει προσοχή και «χειρουργικές» κινήσεις για να επιτύχεις τον στόχο: Πατάς στην αμέσως προηγούμενη ή την αμέσως επόμενη ιστορία από αυτή που θες.

Τότε, σέρνεις προς τα πίσω ή προς τα μπρος το δάχτυλο του χεριού σου σιγά-σιγά και αρχίζει να εμφανίζει το επίμαχο στόρι. Προσοχή, μην πάρεις το δάκτυλό σου από την οθόνη γιατί θα φανεί σαν να το διάβασες. Και καλύτερα να κάνεις ένα τσεκ πριν πας σε αυτά που «καίνε».

Τρίτος τρόπος

Μια επέκταση του Google Chrome, ονόματι «Chrome IG Story», μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να βλέπεις τα stories που επιθυμείς, χωρίς να αφήνεις πίσω κανένα απολύτως ίχνος.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την επέκταση. Προσοχή όμως, αυτή τη μέθοδο μπορείς να τη χρησιμοποιείς μόνο όταν έχεις μπει στο Instagram μέσα από κάποιον browser και όχι από την εφαρμογή.

Τέταρτος τρόπος

Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις εάν θέλεις να περάσεις απαρατήρητος όταν παρακολουθείς ιστορίες στο Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τους χρήστες κινητών Apple, μια από τις πιο αξιόπιστες είναι η «Repost Stories», την οποία μπορεί να βρει εύκολα κανείς στο App Store. Όσοι διαθέτουν συσκευές Android, μπορούν να επιλέξουν την εφαρμογή «BlindStory» από το Google Play.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.