ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Νέα έρευνα αποκαλύπτει: Πόσο συχνά μας πέφτει το κινητό από τα χέρια;

Τι έδειξαν τα ευρήματα της μελέτης

Νέα έρευνα αποκαλύπτει: Πόσο συχνά μας πέφτει το κινητό από τα χέρια;

Μια νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι οι μισοί κάτοχοι smartphone διεθνώς έχουν ραγίσει την οθόνη του τηλεφώνου τους.

Ένας στους τέσσερις συνέχισαν να το χρησιμοποιούν, ακόμα και όταν έκοψαν το δάχτυλό τους στην ραγισμένη οθόνη.

Κι αυτό καθώς, το 42% των κατόχων ραγισμένων smartphone, σκέφτηκαν το υψηλό κόστος της επισκευής της σπασμένης οθόνης.

Στις περισσότερες περιπτώσεις (50%), η οθόνη ράγισε όταν τους έπεσε το τηλέφωνο από τα χέρια, το 32% όταν τους έπεσε από την τσέπη και το 27% ενώ ήταν όρθιοι. 7% το έσπασαν στην προσπάθειά τους να φωτογραφίσουν εαυτόν και 5% πετώντας το smartphone σε κάποιον σε μια έκρηξη θυμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σοκαριστικό ίσως είναι ότι το 7% των κατόχων smartphone θα προτιμούσαν να δημοσιεύσουν στα social media μια μάλλον ακατάλληλη για δημοσίευση selfie από το να σπάσουν την οθόνη του smartphone τους -τις λιγότερες αναστολές τις έχουν στην Ινδία (17%).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.