ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Στο εδώλιο και πάλι η Tesla για νέο θανατηφόρο τροχαίο

Νεκρός ο οδηγός του Tesla που έπεσε σε πυροσβεστικό όχημα, τραυματίζοντας τέσσερις πυροσβέστες

Στο εδώλιο και πάλι η Tesla για νέο θανατηφόρο τροχαίο

Για άλλη μια φορά η Tesla βρίσκεται στο στόχαστρο της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας Οδικής Κυκλοφορίας των Ηνωμένων Πολιτειών (NHTSA), αυτή τη φορά με αφορμή ένα δυστύχημα με ένα νεκρό και τέσσερις τραυματίες, στην πολιτεία της Καλιφόρνια.

Η NHTSA ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ζήτησε από την Tesla πρόσθετες πληροφορίες μετά το πρόσφατο δυστύχημα κατά το οποίο ένας οδηγός οχήματος Tesla έχασε επί τόπου τη ζωή του μετά από τη σύγκρουση που είχε το αυτοκίνητό του με το βαρύ όχημα της Πυροσβεστικής σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο της αμερικανικής πολιτείας, προκαλώντας επίσης τον τραυματισμό και τεσσάρων πυροσβεστών.

Η αρμόδια ρυθμιστική αρχή των ΗΠΑ ερευνά τον ρόλο που μπορεί να διαδραμάτισε το σύστημα Autopilot και κατά πόσον ευθύνεται όχι μόνον για το συγκεκριμένο δυστύχημα αλλά και πολλά άλλα.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.