ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το νέο και υβριδικό Peugeot 408 δεν μοιάζει με κανένα άλλο αυτοκίνητο (βίντεο)

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα αυτοκίνητο που να μη μοιάζει με τίποτα σε μια αγορά που φαίνεται να έχει τα πάντα; Το Peugeot 408 λέει "Ναι!" κι εμείς το δοκιμάζουμε στην κορυφαία έκδοση με το PHEV πακέτο των 225 PS, για να δούμε εάν έχει δίκιο.

Το νέο και υβριδικό Peugeot 408 δεν μοιάζει με κανένα άλλο αυτοκίνητο (βίντεο)

Με το Peugeot 408 η γαλλική φίρμα θέλησε να φτιάξει ένα μοντέλο που δε μοιάζει με τίποτα… Κάτι που σε μια φαινομενικά -αλλά και πρακτικά- υπέρκορη αγορά δεν το λες και εύκολο πρότζεκτ.

Ωστόσο σκέφτηκε ανατρεπτικά και συνέθεσε ένα αυτοκίνητο που προσεγγίζει διαφορετικά από ό,τι γνωρίζουμε τον όρο «crossover». Με fastback σιλουέτα και δυναμικό παρουσιαστικό, το Peugeot 408 θα σε εντυπωσιάσει θες δε θες.

Κι εάν το κάνει μια φορά με την εξωτερική του εμφάνιση, θα το κάνει πολλαπλάσια με την εικόνα της καμπίνας του, η οποία αποτελεί σίγουρα το καλύτερο δείγμα της σύγχρονης λογικής των Γάλλων. Κάτι που μόνο θετικό αποτέλεσμα μπορεί να σημαίνει.

Η απτή ποιότητα, η σχεδίαση αλλά και η εργονομία είναι βέβαιο ότι θα σε κερδίσουν με το παραπάνω, το ίδιο και ο εξοπλισμός άνεσης, ασφάλειας και ψηφιακής πραγματικότητας.

Προς το παρόν υπάρχουν τρεις επιλογές για τα μηχανικά μέρη, με μια βενζινοκίνητη 130 PS και δύο Plug-In Hybrid με 180 ή 225 PS. Στη video δοκιμή μας πρωταγωνιστεί η ισχυρότερη από τις τρεις, η οποία αποδίδει στην ιδανική ποσότητα όλα τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο 408.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.