Το πρώτο κινητό της Tesla θα είναι… ελληνικό – Η τιμή του κυμαίνεται μεταξύ 800 και 1200 δολαρίων (βίντεο)

Το επερχόμενο κινητό της Tesla, το Model «Π» θα διαθέτει δυνατότητα δορυφορικής σύνδεσης στο διαδίκτυο Starlink

Το πρώτο κινητό της Tesla θα είναι… ελληνικό – Η τιμή του κυμαίνεται μεταξύ 800 και 1200 δολαρίων (βίντεο)

Ο ιδιοκτήτης της Tesla, Έλον Μασκ, σχεδιάζει μια αντεπίθεση εναντίον των μεγάλων εταιρειών κινητής τηλεφωνίας καθώς φημολογείται ότι τα καταστήματα εφαρμογών (iOS, Google Play) ενδέχεται να απορρίψουν το Twitter λόγω έλλειψης συμμόρφωσης με τους κανόνες κατά του μίσους και της παραπληροφόρησης.

Ο Ίλον Μασκ αποκάλυψε το σχέδιό του, που περιλαμβάνει τη δημιουργία του δικού του Tesla smartphone, σε περίπτωση που η Apple ή η Google αποφασίσουν να διώξουν το Twitter από τα ψηφιακά καταστήματά τους. Φήμες αναφέρουν ότι ήδη υπάρχει μια ομάδα που εργάζεται εντατικά σε αυτό το εγχείρημα…

Η πρώτη αποκάλυψη για το σχέδιο του Ίλον Μασκ έγινε μέσω του Twitter, όταν η σχολιάστρια Liz Wheeler πρότεινε στον Μασκ να δημιουργήσει το δικό του smartphone σε περίπτωση που η Apple και η Google αποφασίσουν να αποκλείσουν το Twitter από τα καταστήματα εφαρμογών τους. Σε απάντησή του, ο Μασκ δήλωσε ότι ελπίζει να μην συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά αν δεν υπάρξει άλλη επιλογή, θα δημιουργήσει ένα εναλλακτικό smartphone.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το πρώτο τηλέφωνο της Tesla, θα έχει Ελληνική… ταυτότητα έχει αφού το όνομά του θα αναγράφεται στα Ελληνικά. Δηλαδή «Π»…

Σύμφωνα με φήμες, το επερχόμενο κινητό της Tesla, το Model Pi, θα διαθέτει δυνατότητα δορυφορικής σύνδεσης στο διαδίκτυο Starlink του Ίλον Μασκ, καθώς και ενσωματωμένη τεχνολογία ηλιακής φόρτισης και αισθητήρες που θα επιτρέπουν την αλλαγή χρώματος ανάλογα με τον φωτισμό του περιβάλλοντος.

Το κινητό θα διαθέτει επίσης οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών στα 4κ και θα είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Snapdragon 898 της Qualcomm και έως 2TB αποθήκευσης flash.

Επιπλέον, θα επιτρέπει καλύτερη σύνδεση με τα αυτοκίνητα της Tesla, επιτρέποντας στον χρήστη να ελέγχει λειτουργίες όπως το κλείδωμα, το ξεκλείδωμα, η θερμοκρασία και άλλες παραμέτρους μέσω του κινητού του.

Το κόστος αναμένεται να κυμαίνεται μεταξύ 800 και 1200 δολαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το παρακάτω video αφορά ένα πρωτότυπο μοντέλο τα σχέδια του οποίου κατά καιρούς έχουν διαρρεύσει σε ΜΜΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.