ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το κολπάκι με το ντουλάπι στο αυτοκίνητο που θα κρατήσει… μακριά τους διαρρήκτες

Αποτελεί το νούμερο 1 στόχο των ληστών

Το κολπάκι με το ντουλάπι στο αυτοκίνητο που θα κρατήσει… μακριά τους διαρρήκτες

Μπορεί το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου να έχει φτιαχτεί για την αποθήκευση αντικειμένων, ωστόσο αποδεικνύεται πως δεν είναι και τόσο ασφαλές.

Συνήθως ο οδηγός ή και οι επιβάτες του οχήματος αφήνουν στο ντουλαπάκι έγγραφα του αυτοκινήτου ή άλλα αντικείμενα, τα οποία δεν θέλουν να κουβαλούν μαζί τους.

Αν και κανείς θα περίμενε πως τα αντικείμενα θα παρέμεναν ασφαλή, η γερμανική αστυνομία αποκαλύπτει πως το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου μπροστά στη θέση του συνοδηγού αποτελεί το νούμερο 1 στόχο των ληστών.

Ο λόγος;

Επειδή, ακριβώς, γνωρίζουν για αυτή την συνήθεια των οδηγών να τοποθετούν στο εσωτερικό του πολύτιμα αντικείμενα.

Πως μπορούμε, όμως, να αποφύγουμε αυτές τις… ανεπιθύμητες απώλειες;

Η μία λύση είναι να μην τοποθετούν οι οδηγοί αντικείμενα αξίας στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου.

Ωστόσο, η συμβουλή της γερμανικής αστυνομίας προχωρά σε μία πρόταση – έκπληξη: Να αφήνουν οι οδηγοί ανοιχτό το ντουλαπάκι του ταμπλό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, οι επίδοξοι διαρρήκτες θα μπορούν να δουν τι «κρύβει» το ντουλαπάκι του συνοδηγού και αν κρίνουν πως δεν το περιεχόμενό του δεν αξίζει, τότε μειώνονται οι πιθανότητες να διαρρήξουν το αυτοκίνητό σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.