ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: H τρελή πορεία ενός Tesla στους δρόμους της Κίνας – Η απάντηση της εταιρείας

Οι εικόνες από την τρελή πορεία που ακολούθησε στην Κίνα κόβουν την ανάσα

Βίντεο: H τρελή πορεία ενός Tesla στους δρόμους της Κίνας – Η απάντηση της εταιρείας

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο, το οποίο δείχνει ένα αυτοκίνητο της Tesla να έχει βγει εκτός ελέγχου.

Οι εικόνες από την τρελή πορεία που ακολούθησε στην Κίνα κόβουν την ανάσα και στο ανεξέλεγκτο  πέρασμα του σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν. 

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με το Reuters, στις 5 Νοεμβρίου στη νότια επαρχία Γκουανγκντόνγκ. Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Tesla του Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι θα σπεύσει στις Αρχές της Κίνας προκειμένου να διερευνηθούν πιο αποτελεσματικά τα αίτια του δυστυχήματος.

Σε βίντεο, που κάνει τον γύρο των social media, φαίνεται το αυτοκίνητο της Tesla να κινείται με μεγάλη ταχύτητα και να συγκρούεται με άλλα οχήματα και έναν ποδηλάτη. Κατά την διάρκεια της τρελής πορείας του αυτοκινήτου, σκοτώθηκαν ένας μοτοσικλετιστής και μια μαθήτρια.

https://twitter.com/nexta_tv/status/1591870304439222279?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1591870304439222279%7Ctwgr%5E072549ab5115846efa5710d0dc21922dc9162861%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Fkosmos%2Fvinteo-me-aytokinito-tis-Tesla-na-exei-vgei-ektos-elegxou-i-apantisi-tis-etaireias%2F3639699%2F

Οι Αρχές της Κίνας, σύμφωνα με τον Reuters, αναζητά ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα για να διερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος. «Θα παράσχουμε κάθε απαραίτητη βοήθεια» ανέφερε η Tesla, σε απάντησή της στο ειδησιογραφικό πρακτορείο.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 55χρονος, φέρεται να παρουσίασε πρόβλημα στα φρένα. Η Tesla ανακοίνωσε ότι τα βίντεο έδειχναν πως τα φώτα φρένων του αυτοκινήτου δεν ήταν αναμμένα όταν το αυτοκίνητο έτρεχε με ταχύτητα και ότι τα δεδομένα του έδειχναν ζητήματα όπως ότι δεν υπήρχε ενέργεια για να πατηθούν τα φρένα καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής του οχήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κίνα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά της Tesla και το δυστύχημα με όχημά της ήταν μεταξύ των κορυφαίων θεμάτων που απασχόλησαν στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Weibο.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.