ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΜέΡΑ 25: «Η “ντροπολογία” για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ανοίγει τον δρόμο για απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα»

ΜέΡΑ 25: «Η “ντροπολογία” για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ανοίγει τον δρόμο για απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα»

Το ΜέΡΑ25 με ανακοίνωσή του τάσσεται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και επιτίθεται στην κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας τον νόμο που ψηφίστηκε χθες «ντροπολογία».

«Με την ψήφιση της ντροπολογίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, το green pass κλπ, ανοίγει ένα παράθυρο για απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, μιας και οι εργαζόμενοι υποχρεούνται πλέον να επιδεικνύουν πιστοποιητικά εμβολιασμού στους εργοδότες τους, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό σε περίπτωση άρνησης τους -όπως χαρακτηριστικά και κυνικά έλεγε και ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας για “σπουδαίους λόγους απόλυσης”».

Πέραν όμως αυτής της «κερκόπορτας», προσθέτει το ΜέΡΑ25 στην ανακοίνωσή του, «δίνεται πλέον και η δυνατότητα διεύρυνσης των κλάδων που θα υπάγονται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό με απλή Υπουργική Απόφαση, παρακάμπτοντας δηλαδή τη Βουλή, για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που άπτεται άμεσα των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των πολιτών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτίμηση του ΜέΡΑ25 είναι ότι «η κυβέρνηση επιμένει στον δρόμο του διχασμού, του αυταρχισμού και της επιβολής, με αποτέλεσμα η πραγματική και σπουδαία ανάγκη να πειστούν οι πολίτες να εμβολιαστούν να πυρπολείται από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη που αναζητά εναγωνίως μετάθεση ευθυνών της δικής του αποτυχίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.