ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Π.Κουρτζίδης και Ελεύθεροι Άνθρωποι: Μύδροι για μόχλευση δημοσιογράφων και ΜΜΕ από την κυβέρνηση

Π.Κουρτζίδης και Ελεύθεροι Άνθρωποι: Μύδροι για μόχλευση δημοσιογράφων και ΜΜΕ από την κυβέρνηση

Τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, Πάρις Κουρτζίδης.

Αναλυτικά η δήλωση του

«Μετά από 25 και πλέον έτη δημοσιογραφίας, παρακολουθώντας τη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού στην 85η ΔΕΘ, διαπιστώνω, δυστυχώς, για ακόμη μία φορά, γιατί η Ελλάδα βρίσκεται στη 70η θέση στον Παγκόσμιο Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου, όπως αυτός δημοσιεύθηκε από τους Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα (RSF).

Κάθε χρόνο και χειρότερα! Η κατάσταση δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται μόνο προβληματική, όταν αποκλείονται από τη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού όσα ΜΜΕ τολμούν και αποκαλύπτουν θολά σημεία του πόθεν έσχες του ζεύγους Μητσοτάκη ή και τις τριγωνικές σχέσεις της οικογένειας Γεραπετρίτη με τον νέο εθνικό εργολάβο.

Η κατάσταση είναι τραγική και εξελίσσεται σε εξαιρετικά επικίνδυνη όταν ούτε ένας εκπρόσωπος των πετσοταϊσμένων ΜΜΕ δεν τολμά να ρωτήσει για την εκτόξευση του δημόσιου χρέους ή δεν δίνεται καν ο λόγος σε όλους όσοι θα υπέβαλαν δυσάρεστη ερώτηση στον “λουδοβίκειο πρωθυπουργό”, που βαδίζει μπροστά, κοιτώντας ψηλά, σφυρίζοντας αδιάφορα… Αυτόν που, όταν ερωτάτε αν έχει κάνει ο ίδιος κάποιο λάθος, απαντά στον πληθυντικό, για το υπουργικό του συμβούλιο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Η πραγματική δημοσιογραφία είναι το καλύτερο εμβόλιο κατά της κυβερνητικής παραπληροφόρησης”, κύριε Μητσοτάκη!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.