ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γ.Καρατζαφέρης για Γ.Ανατολάκη: «Είχε την τύχη μιας στυμμένης λεμονόκουπας»

Γ.Καρατζαφέρης για Γ.Ανατολάκη: «Είχε την τύχη μιας στυμμένης λεμονόκουπας»

Μεγάλη κουβέντα γίνεται τις τελευταίες ημέρες γύρω από τη νέα δουλειά του Γιώργου Ανατολάκη ως διανομέας σε εταιρεία ανταλλακτικών, με τον Γιώργο Καρατζαφέρη να τοποθετείται για τη νέα ενασχόληση του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ.

Υπενθυμίζεται ότι αφού έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα, ο Ανατολάκης είχε εκλεγεί βουλευτής με το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη το 2009.

Πλέον, ο πρώην ποδοσφαιριστής και βουλευτής δουλεύει ως διανομέας σε κατάστημα ανταλλακτικών, ο ιδιοκτήτης του οποίου σημειώνει ότι είναι φίλος του Ανατολάκη εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε με καλά λόγια για τον βετεράνο ποδοσφαιριστή, λέγοντας ότι ήταν ιδιαίτερα προικισμένος στα πόδια, ωστόσο παρασύρθηκε.

«Είναι πολύ ευαίσθητο θέμα. Είναι ένα φιλότιμο παιδί. Έκανε έναν γάμο με μία γυναίκα που υπερτερούσε ηλιακά, νοητικά, εκπαιδευτικά και κοινωνικά και ξέρουμε τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις», είπε χαρακτηριστικά ο ιδρυτής του Λαϊκου Ορθόδοξου Συναγερμού.

Μιλώντας για τον Γιώργο Ανατολάκη, ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε ακόμη ότι «του τάξανε λαγούς και πετραχήλια το 2012» και ότι «είχε την τύχη μία στυμμένης λεμονόκουπας».

Σχολιάζοντας την τωρινή ενασχόληση του κάποτε ακριβοπληρωμένου ποδοσφαιριστή, ο επίτιμος πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε ότι λυπάται μεν για την εξέλιξη, αλλά τον συγχαίρει που δεν ζητιάνεψε και βρήκε μια δουλειά να κάνει.

«Αυτό σημαίνει αξιοπρέπεια. Κρίμα» σημείωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ανέφερε ότι επέλεξε να συμπεριλάβει τον Γιώργο Ανατολάκη στο ψηφοδέλτιό του επειδή ήταν πολύ δημοφιλής και «τον θέλανε από τον Πειραιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.