ΑΚΚΕΛ σε γιατρούς: «Ξηλώστε τα Συμβούλια των Ιατρικών Συλλόγων ή ιδρύστε νέους Συλλόγους»

ΑΚΚΕΛ σε γιατρούς: «Ξηλώστε τα Συμβούλια των Ιατρικών Συλλόγων ή ιδρύστε νέους Συλλόγους»

Σε μια σκληρή ανακοίνωση προέβη το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ αναφορικά με την μετάλλαξη των ιατρικών συλλόγων σε κυβερνητικά γρανάζια της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη και ζητά αλλαγές με κάθε τρόπο.

Τα σκοτεινά κομματικά αστέρια του ΠΙΣ:

Έχει γίνει πια ευρύτατα αντιληπτό ότι οι Ιατρικοί Σύλλογοι έχουν διοικήσεις που έχουν βάλει τα Διοικητικά και Πειθαρχικά Συμβούλια κάτω από την κομματική μπότα του Μητσοτάκη. Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος είναι χαρακτηριστική περίπτωση, όπως συνοπτικά αναφέρουμε για τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρό του. Για την πασίγνωστη Πρόεδρο του Πειθαρχικού του ΠΙΣ, Ματίνα Παγώνη, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι … βρυχάται η ίδια.

Προσπαθούν να μεταλλάξουν τους Ιατρικούς Συλλόγους σε κυβερνητικά γρανάζια επίορκων στρατευμένων επιστημόνων που γίνονται περιτύλιγμα για να καλύψουν και να σερβίρουν τις χουντικές πολιτικές των συμφερόντων που υπηρετεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη-Σημίτη.

Διαφθορά δεκαετιών στον ιατρικό και ακαδημαϊκό χώρο ενώθηκε με την πολιτική και μιντιακή διαφθορά σε ένα ναζιστικό Blitzkrieg κατά της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας των Ελλήνων. Ας δούμε τα παραδείγματα:

Το τελευταίο σοβαρό κρούσμα οξείας κομματικής χουντίτιδας αποτελεί η απελπισμένα χονδροειδής επέμβαση του ΝΔκράτη Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ζακύνθου (και Αντιπροέδρου του Πανελληνίου Συλλόγου ΠΙΣ), Δρ. Παύλου Καψαμπέλη, ώστε να καταστείλει την επιστημονική ελευθερία των μελών του Ιατρικού Συλλόγου και να τα ισοπεδώσει κάτω από τους «αρμόδιους φορείς της πολιτείας», οι οποίοι με τη σειρά τους είναι πνιγμένοι στον κομματισμό του Μητσοτακισμού και Σημιτισμού. Η οξεία κομματική χουντίτιδα του εν λόγω Προέδρου-Αντιπροέδρου είχε αρχικά εκδηλωθεί πανελληνίως την 1η Ιουλίου 2015 όταν είχε προσπαθήσει να μπλέξει τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο να υποστηρίξει το ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα, δηλαδή στη νομιμοποίηση των Μνημονίων που κατέστρεψαν το Σύστημα Υγείας, μεταξύ πολλών άλλων. Ο τότε Πρόεδρος του ΠΙΣ Μιχαήλ Βλασταράκος φυσικά απέρριψε την παρέμβαση. Απεβίωσε πριν το συνάφι των επίορκων «συναδέλφων» του μεταλλάξει τον ΠΙΣ και τους Ιατρικούς Συλλόγους σε Josef Mengele Fun Club.

Αν όχι την κορυφαία, τουλάχιστον πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη για την καταστολή της επιστημονικής ελευθερίας και δεοντολογίας, έχουν άτομα που λειτουργούν μέσα στον Ιατρικό χώρο, οι … «ειδικοί». Δεν τους ονομάζουμε γιατρούς, διότι η λειτουργία τους είναι ακρότατα αντικοινωνική, είναι βουτηγμένοι στις κομματικές κλίκες του μητσοτακισμού και του Σημίτη που τους ανέδειξαν, έχουν προσωπική εξάρτηση (για … έρευνα) από χρήματα ξένων και επίσημα διεφθαρμένων φαρμακοβιομηχανιών, ενώ το ιατρικό λειτούργημα έχει ως πυρήνα ύπαρξης την υπηρεσία στην κοινωνία και στον συνάνθρωπο χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Το ακριβέστερο είναι να τους ονομάζουμε κατόχους πτυχίου Ιατρικής, διότι μόνο αυτό είναι γεγονός, όπως επίσης και ότι όλοι οι κάτοχοι πτυχίου Ιατρικής δεν συνεχίζουν πάντα να ασκούν το λειτούργημα της Ιατρικής.

Το πτυχίο δεν κάνει τον γιατρό. Ας μην ξεχνούμε ότι ακόμη και η βιομηχανία κατασκευής εξοπλισμού βασανιστηρίων (οργάνων και χημικών ουσιών), που στηρίζει τα γύρω μας ανθελληνικά καθεστώτα, δεν μπορεί να υπάρξει και να λειτουργήσει χωρίς ανθρώπους που έχουν γνώσεις Ιατρικής, δηλαδή χωρίς άτομα που έχουν πτυχίο Ιατρικής αλλά προφανώς ΔΕΝ είναι γιατροί. Ομοίως και οι οικονομικοπολιτικές συμμορίες συμφερόντων χρειάζονται άτομα με πτυχία Ιατρικής για να λειτουργούν ως τμήμα του επικοινωνιακού περιτυλίγματος για ακραίες πολιτικές και επιχειρηματικές επιλογές, αλλά και αμφιλεγόμενες όπως ανεμογεννήτριες, βλάβες από ασύρματα δίκτυα επικοινωνιών, ηλεκτροφόροι πυλώνες, προώθηση ή επίθεση κατά συγκεκριμένων φαρμάκων και δεκάδων άλλων που έχουμε δει κατά καιρούς, όπου στρατολογημένοι «γιατροί επιστήμονες» λειτουργούν ως κομματικά ή επιχειρηματικά γρανάζια. Σήμερα τα περιτυλίγματα εκδηλώθηκαν με τα «εμβόλια» και τα «μέτρα» κατά του κορονοϊού.

Όσα είδαμε εντός του 2020 και 2021 υποχρεώνουν τους πολίτες να απαιτήσουμε από τους γιατρούς να κάνουν ξήλωμα των Διοικητικών και Πειθαρχικών Συμβουλίων των Ιατρικών Συλλόγων ή οι γιατροί να ιδρύσουν άλλους Συλλόγους που θα σέβονται τον όρκο του Ιπποκράτη και τη δεοντολογία, αφού ο Νόμος 4512/2018 προβλέπει καθαρά ότι μπορούν να υπάρχει περισσότεροι από ένας Ιατρικοί Σύλλογοι σε μία περιοχή.

ΑΚΚΕΛ και Δρ. Εξαδάκτυλος

Το ΑΚΚΕΛ αισθάνεται την υποχρέωση να δημοσιοποιήσει ένα χαρακτηριστικό γεγονός στις αρχές Μαρτίου 2020, σχετικά με τον κ. Εξαδάκτυλο, Πρόεδρο του ΠΙΣ, που αποδεικνύει την ακρότητα με την οποία ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (που εξελέγη υπό την κομματική ομπρέλα της ΝΔ σε μία σειρά αμφιλεγόμενων εκλογών με μία ακύρωσή τους) είχε ευθυγραμμιστεί για την επιβολή ακραίων αντιδημοκρατικών μέτρων, ΧΩΡΙΣ ακόμη να υπάρχουν αρκετά στοιχεία «για την απειλή του κορονοϊού». Πριν ακόμη από την επιβολή των χουντικών περιορισμών τον Μάρτιο του 2020, το ΑΚΚΕΛ είχε επικοινωνήσει με τον κ. Εξαδάκτυλο, για να επιβεβαιώσει όσα ακούγονταν για απίστευτα χουντικά «μέτρα» (που θα κατέστρεφαν και την οικονομία) ενώ μάλιστα η επικοινωνία έγινε με γνωστή εφαρμογή ασφαλών επικοινωνιών ώστε να μπορεί να μιλήσει ελεύθερα.

Ο κ. Εξαδάκτυλος αμέσως έδωσε στίγμα στον Εκπρόσωπο Τύπου και Επικοινωνίας «για ενημέρωσή σας εγώ είμαι υπέρ των πολύ αυστηρών μέτρων», δηλαδή υποστήριζε μέτρα όπως τότε στην Κίνα, τα lockdown κλπ ΠΡΙΝ ακόμη υπάρξουν αρκετά επιστημονικά στοιχεία σχετικά με τον κορονοϊό. Όταν ο εκπρόσωπος του ΑΚΚΕΛ τού είπε ότι αυτά τα «μέτρα» (που τότε ακούγονταν ότι θα επιβληθούν), είναι ακρότατα αντιδημοκρατικά, παράνομα και καταστροφικά για την κοινωνία και οικονομία, ο Πρόεδρος του ΠΙΣ, Δρ. Εξαδάκτυλος, τού απάντησε «Αυτός δεν είναι δικός μας τομέας» !!! Δηλαδή, από τις αρχές Μαρτίου του 2020 ΠΡΙΝ επιβληθούν τα χουντικά μέτρα, χωρία ΚΑΜΜΙΑ επιστημονική τεκμηρίωση και με ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ γνώσεις του όποιου κινδύνου από τον «νέο κορονοϊό», κάποιοι είχαν ήδη ορίσει «Τομείς», είχαν επιλέξει με άγνωστα κριτήρια και διαδικασία «ειδικούς», οι οποίοι τοποθετήθηκαν στους «Τομείς» και ο Δρ. Εξαδάκτυλος βρέθηκε (μαζί με άλλους άγνωστους) σε «Τομέα» στον οποίον δεν τους ενδιέφερε αν αυτά που έκαναν ήταν «ακρότατα αντιδημοκρατικά, παράνομα και καταστροφικά για την κοινωνία και οικονομία».

Το ΑΚΚΕΛ είχε μιλήσει προηγουμένως με πολλούς επιστήμονες οι οποίοι μετά την επιβολή των μέτρων μάς έλεγαν ότι αυτό που αντιμετώπιζαν ως πιέσεις για να μην μιλούν «είναι πρωτόγνωρο και αδικαιολόγητο» με κατ’ ιδίαν ‘απειλές’ για Πειθαρχικά), ενώ πριν από την επιβολή των μέτρων έλεγαν στο ΑΚΚΕΛ ότι «αυτά δεν μπορεί να τα λένε γιατροί». Δηλαδή αυτά για τα οποία ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου ΠΙΣ, πλαστικός χειρούργος Δρ. Εξαδάκτυλος αμέσως μάς έδωσε στίγμα ότι τα υποστηρίζει, ήταν αδιανόητο για γιατρούς να τα υποστηρίζουν γιατροί !!! Άρα, ο Πρόεδρος του ΠΙΣ, κ. Εξαδάκτυλος (που εκλέχθηκε υπό την κομματική ομπρέλα της ΝΔ) και οι «όμοιοί του» τουλάχιστον από τις αρχές Μαρτίου 2020 λειτουργούν ως μη-γιατροί και ως περιτύλιγμα σερβιρίσματος αυτών που αποφασίζουν σκοτεινά εξω-ιατρικά συμφέροντα μέσα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη-Σημίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτά βγαίνουν ως συμπέρασμα από την ιδία γνώση και εμπειρία που αποκτήσαμε στο ΑΚΚΕΛ, διερευνώντας πτυχές της κρίσης του κορονοϊού από τότε που ξεκίνησε. Τα καταθέτουμε δημόσια ώστε οι πραγματικοί γιατροί, να αναλάβουν (με δικαστικό ή άλλο τρόπο) των έλεγχο των Ιατρικών Συλλόγων (που είναι Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου), να τιμήσουν και εφαρμόσουν τον όρκο του Ιπποκράτη και να πετύχουν κάθαρση, αποδεσμεύοντας τους Ιατρικούς Συλλόγους από τον κομματικό έλεγχο του καθεστώτος Μητσοτάκη-Σημίτη. Και αν είναι πρακτικά αδύνατο να πετύχουν κάθαρση, τότε να ιδρύσουν άλλους Ιατρικούς Συλλόγους που θα είναι πραγματικά Σύλλογοι Ιατρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.