ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φαήλος Κρανιδιώτης: Θα συνεργαστούμε με την Νέα Δημοκρατία υπό όρους (ηχητικό)

Φαήλος  Κρανιδιώτης: Θα συνεργαστούμε με την Νέα Δημοκρατία υπό όρους (ηχητικό)

Tην πρόθεση του να συνεργαστεί μελλοντικά σε μια πιθανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός της Νέας Δεξιάς, σε ερώτηση για το εάν στις επόμενες εκλογές με απλή αναλογική, πετύχει το στόχο σας, μπει στη Βουλή και κληθεί από τη Νέα Δημοκρατία να μετάσχει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας δήλωσε:

«Η απάντηση που την έχω δώσει πολλές φορές, μπορούμε να δώσουμε ψήφο ανοχής, ή στήριξη στην κυβέρνηση, ή συμμετοχή στην κυβέρνηση με τους εξής όρους:

Θα υπάρχει μια δημόσια πολιτική συμφωνία η οποία θα έχει 5-10 συγκεκριμένα πράγματα, ένα μίνι κυβερνητικό πρόγραμμα που θα αφορούν τα εθνικά, τη Δημόσια Τάξη, την οικονομία και τη φορολογία, πράγματα τα οποία θα συμφωνηθούν δημόσια μπροστά στο λαό και εφόσον τηρούνται αυτά θα υπάρχει και η στήριξή μας.

Εάν αυτά παραβιαστούν, εμείς καμένοι να παίζουμε με τα τρενάκια, για να πάρουμε την ψήφο και μετά να περνάνε κάτω από τα πόδια μας 1,5 εκατομμύριο λαθραίοι μετανάστες και να κάνουμε βόλτες με ελικόπτερα, δεν είμαστε.»

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης συνεργάζεται με τον Θάνο Τζήμερο. Οι δυο τους διεκδικούν την ψήφο ενός κομματιού δεξιών ψηφοφόρων που παρουσιάζονται δυσαρεστημένοι με την κεντροαριστερή μετατόπιση της ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μένει να δούμε, ποιοι από τους δεξιούς ψηφοφόρους θα επιλέξουν ένα κόμμα που εκδηλώνει φανερά την πρόθεση του για μελλοντική κυβερνητική συνεργασία με τον Κυριακό Μητσοτάκη δεδομένου ότι αυτός αποτελεί «κόκκινο» πανί για ένα μεγάλο μέρος παραδοσιακών δεξιών ψηφοφόρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.