Στις υποκλοπές έρχεται το μεγάλο «μπαμ»...

Πώς πήγε να στήσει ο Γ.Παπαδάκης στον ΑΝΤ1 αντιπαράθεση του Κ.Βελόπουλου με τον γ.γ. της ΚΝΕ για την Σταυρούπολη

Πώς πήγε να στήσει ο Γ.Παπαδάκης στον ΑΝΤ1 αντιπαράθεση του Κ.Βελόπουλου με τον γ.γ. της ΚΝΕ για την Σταυρούπολη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ένας μικρός χαμός επικράτησε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, όταν επιχείρησαν να «παγιδεύσουν» τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο με … “αυθόρμητη” παρέμβαση για τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης από τον Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκο Αμπατιέλο.

“Δεν θέλω. Πω πω πω. Θα μιλήσει μετά ο κ. Αμπατιέλος”, είπε αρχικά ο πρόεδρος τη Ελληνικής Λύσης, τονίζοντας πως πήγε να μιλήσει και όχι να αντιπαρατεθεί με εκπρόσωπο του ΚΚΕ.

“Έχετε πρόεδρο κόμματος εδώ κ. Παπαδάκη. Με το ΚΚΕ δεν έχω να χωρίσω τίποτα. Κύριε Παπαδάκη αποχωρώ τώρα. Δεν είναι εκλεγμένος ο κ. Αμπατιέλος. Δεν μπορώ. Το έχετε ξανακάνει σε πρόεδρο κόμματος; Με καλέσατε για να μιλήσω, όχι για να αντιπαρατεθώ”, τόνισε στη συνέχεια.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.