ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνεχίζεται το κυνήγι μαγισσών – Ο ΙΣΑ αφαίρεσε την άδεια του Φαίδωνα Βόβολη

Συνεχίζεται το κυνήγι μαγισσών – Ο ΙΣΑ αφαίρεσε την άδεια του Φαίδωνα Βόβολη

Με μια ανακοίνωση που θυμίζει παλιές καλές εποχές του πάλαι ποτέ υπαρκτού Σοσιαλισμού, το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος του καρδιολόγου Φαίδωνα Βόβολη.

Ο γνωστός καρδιολόγος είχε παραπεμφθεί εξαιτίας των όσων εδώ και καιρό λέει μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, σχετικά με την πανδημία και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Ο ΙΣΑ, προφανώς σε αρμονία με το κυβερνητικό αφήγημα και τις κυβερνητικές προθέσεις για φίμωση των διαφορετικών απόψεων με πρόσχημα την καταπολέμηση των Fake news, έκρινε πως ο Φ. Βόβολης πρέπει να τεθεί προσωρινά εκτός ιατρικού επαγγέλματος.

Το χειρότερο από όλα όμως δεν είναι η ίδια η απόφαση όσο η επίσημη δικαιολόγηση της, το σκεπτικό που οδήγησε σε αυτή, όπως αυτό αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΙΣΑ.

Εκεί λοιπόν μπορεί κανείς να διαβάσει πως «οι ανεμβολίαστοι είναι φοβισμένα άτομα» και πως πρέπει «οπωσδήποτε να ενημερωθούν και να γίνουν τα πάντα ώστε να πειστούν να εμβολιαστούν».

Μιλάμε για φοβερά πράγματα που πριν λίγο καιρό θα μας φαίνονταν επιστημονική φαντασία. Προσέξτε ότι ο ΙΣΑ ζητάει «να γίνουν τα πάντα ώστε να πειστούν αυτά τα φοβισμένα άτομα».

Στην Σοβιετική Ένωση υπήρχαν τα περίφημα στρατόπεδα αναμόρφωσης αντιφρονούντων οπού σε αυτά όσοι διαφωνούσαν με την σοσιαλιστική ουτοπία, όσοι είχαν αντιρρήσεις ως προς την τελειότητα του καθεστώτος, αντιμετωπίζονταν ως ψυχικά διαταραγμένοι άνθρωποι που έπρεπε να περάσουν επανεκπαίδευση.

Πάντοτε όποιος διαφωνεί με τα απολυταρχικά καθεστώτα θεωρείται περίπου τρελός. Αυτό είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό όλων των τυραννικών συστημάτων. Κατόπιν πλέον και αυτής της ανακοινώσεως, είμαστε περίεργοι να δούμε τί άλλο θα σκεφτούν στην κυβέρνηση ώστε «να πειστούν» οι ανεμβολίαστοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.