
Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει, πως «το αδιέξοδο με την έκρηξη της ακρίβειας έχει την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη», και κατηγορεί την κυβέρνηση για εμπαιγμό των πολιτών.
«Ο κ. Γεωργιάδης, που μαζί με τον κ. Μητσοτάκη απλά παρατηρούν την έκρηξη τιμών σε είδη πρώτης ανάγκης και ενέργεια, εμπαίζει τους πολίτες, μιλώντας για αδικαιολόγητο πανικό», αναφέρει και προσθέτει: «Είναι οι ίδιοι που πριν από έναν μήνα διαβεβαίωναν στη ΔΕΘ πως με 150 εκατ. θα αντιμετώπιζαν την ενεργειακή κρίση και πως είναι παροδική, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιούσε από τον Ιούνιο».
Συνεχίζοντας, υποστηρίζει ότι «οι πολίτες θα βρίσκονται αντιμέτωποι με δραματική μείωση της αγοραστικής τους δύναμης και οι επιχειρήσεις με την αδυναμία πληρωμών, όσο η κυβέρνηση απορρίπτει:
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.