ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Π.Γερουλάνος: «Θα τιμήσω κάθε υπογραφή που έλαβα και θα πάω έως το τέλος»

Π.Γερουλάνος: «Θα τιμήσω κάθε υπογραφή που έλαβα και θα πάω έως το τέλος»

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος απάντησε στα όσα ακούγονται περί αναβολής των εκλογών του κόμματος.

«Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε κανονικά και εμείς δουλεύουμε τους στόχους μας έως τις 5 και 12 Δεκεμβρίου και πορευόμαστε με βάση αυτό το χρονοδιάγραμμα με τις θέσεις και τις προτάσεις που έχουμε για την επόμενη ημέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το πώς θα πορευτεί το κόμμα έως τις εκλογές και αν θα γίνει εκλογή νέου προέδρου για να αντικαταστήσει τη Φώφη Γεννηματά, ο κ. Γερουλάνος σχολίασε ότι υπάρχουν διάφορες επιλογές στην ΚΟ (ωστόσο ο ίδιος δεν ανήκει). «Ας τους αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους και είμαι σίγουρος θα επικρατήσουν νηφάλιες δυνάμεις».

Σχετικά με την υποψηφιότητα του είπε ότι θα τιμήσει όσους την υπέγραψαν και γι’ αυτό «θα πάω έως το τέλος».

«Το ότι δεν είμαι στη Βουλή δεν είναι λόγος για να μην στηρίξει κάποιος την υποψηφιότητα μου. Θεωρώ ότι η ΚΟ έχει τεράστιες δυνατότητες να κουβαλήσει το βάρος μέχρι τις επόμενες εκλογές και θα γίνει σαφέστατα σε συνεργασία με το κόμμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το ενδεχόμενο συνεργασιών μετά τις εκλογές, ο κ. Γερουλάνος δήλωσε: «Εάν πιστεύουμε ότι αυτή η αποσυγκέντρωση της εξουσίας είναι το τροχοπαίδι της ελληνικής της κοινωνίας, τότε θα πας σε οποιαδήποτε συζήτηση με αυτή την ατζέντα και θα πεις: «Παιδιά είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε μια μεγάλη τομή στην κοινωνία τώρα; Είμαστε έτοιμοι να αναμετρηθούμε με τις πραγματικές παθογένειες του συστήματος κι να σταματήσουμε να κρατάμε την εξουσία επτασφράγιστη στα χέρια μας;Και εκεί θα δεις πώς θα ανταποκριθούν οι άλλοι και θα δεις τι δυνατότητα διαπραγμάτευσης έχεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.