Το ΑΚΚΕΛ καλεί τους Μητροπολίτες να κάνουν δωρεάν τεστ για ανεμβολίαστους στα προαύλια ή σε κτίρια των μητροπόλεών τους

Η ανακοίνωση του κόμματος

Το ΑΚΚΕΛ καλεί τους Μητροπολίτες να κάνουν δωρεάν τεστ για ανεμβολίαστους στα προαύλια ή σε κτίρια των μητροπόλεών τους

Το ΑΚΚΕΛ με ανακοίνωσή του καλεί όλους τους Μητροπολίτες να κάνουν δωρεάν τεστ για ανεμβολίαστους στα προαύλια ή σε κτίρια των μητροπόλεών τους.

«Το κυβερνητικό καθεστώς Μητσοτάκη-Σημίτη που εκφράζει η σημερινή κυβέρνηση έκανε μία ακόμη ναζιστικού και ανατολικογερμανικού τύπου ενέργεια κατά των πολιτών (στην πλειοψηφία τους ορθοδόξων) με την φασιστική επιβολή εισιτηρίου τουλάχιστον 8-10 ευρώ για είσοδο ανεμβολίαστων σε ιερούς ναούς.

Από το αντίχριστο καθεστώς των Μητσοτάκη-Σημίτη είναι σε κάποιο βαθμό αναμενόμενο να το κάνει αυτό, αλλά η διαφθορά που έχει διοχετεύσει αυτό το καθεστώς και επιβάλλει ακόμη και μέσα στην εκκλησιαστική διοίκηση, επέτρεψε στον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο και τον κύκλο συμφερόντων γύρω του να δεχτούν και επιβάλουν επίσης αυτή την τελευταία ενέργεια του αντίχριστου κυβερνητικού καθεστώτος.

Τι μπορούν να κάνουν οι Μητροπολίτες που δεν είναι δορυφόροι του Μητσοτακικού και Σημιτικού καθεστώτος; Το ΑΚΚΕΛ καλεί τους μητροπολίτες να κάνουν δωρεάν τεστ σε προαύλια ή κτίρια των μητροπόλεων σε όσους είναι ανεμβολίαστοι. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να μπαίνουν στους ιερούς ναούς … χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλος για Ικαρία τράβηξε πήγε
κι άλλος για την Μαγιόρκα,
τις εκκλησιές μας έκλεισαν …
έβαλαν τεστ στην πόρτα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.