Με την ιδιότητά του ως προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 1ο Γυμνάσιο Ορεστιάδας, ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ Βάκης Τσιομπανίδης είχε προσκληθεί να συμμετάσχει στην εκδήλωση παράδοσης-παραλαβής ενός αριθμού κιτ ρομποτικής στο Γυμνάσιο, όπου σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε θα συμμετείχε και η κα Γιάννα Αγγελοπούλου και ο γνωστός υπουργός-κατασκευαστής του “πετσόδεντρου”, κ. Πέτσας.

Λόγω της απαίτησης που τέθηκε στον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ να έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή να κάνει μοριακό ή rapid test, ο Βάκης Τσιομπανίδης ενημέρωσε τον δήμαρχο Ορεστιάδας ότι δεν θα παραστεί στην τελετή της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου 2021, διότι οι προσωπικοί αγώνες του και οι αγώνες του ΑΚΚΕΛ κατά της διαφθοράς στον πολιτικό, ιατρικό, ακαδημαϊκό και μιντιακό χώρο δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τη συγκεκριμένη απαίτηση πιστοποιητικού ή τεστ. Θα παρευρεθεί ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ορεστιάδας.

Η αντίσταση του ΑΚΚΕΛ στο καθεστώς του Μητσοτάκη και Σημίτη και στα ναζιστικά τύπου μέτρα από τον Μάρτιο του 2020 με δικαιολογία την καταπολέμηση του κορονοϊού και αποκορύφωμα τα “πιστοποιητικά υγειονομικών φρονημάτων”, αποτελεί συνέχεια της μάχης κατά της διαφθοράς διότι αυτά είναι οι βρωμερότερες και πιο απάνθρωπες εκφράσεις συνδυασμένης διαφθοράς από τον πολιτικό, ιατρικό, ακαδημαϊκό μιντιακό και επιχειρηματικό χώρο που βλέπαμε κατά τις τελευταίες δεκαετίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαστε αρνητές της διαφθοράς και θα παραμείνουμε ακόμη αν και τα διεφθαρμένα κυβερνητικά τρωκτικά του γκεμπελισμού ρίχνουν λάσπη ταϊσμένα από το πετσόδεντρο.