ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επιλεκτική ευαισθησία από το ΕΣΡ: Πρόστιμο στον Κ.Βελόπουλο λόγω των απόψεων του για το μεταναστευτικό

Ο Κ.Βελόπουλος μίλησε για τους κινδύνους της παράνομης μετανάστευσης

Επιλεκτική ευαισθησία από το ΕΣΡ: Πρόστιμο στον Κ.Βελόπουλο λόγω των απόψεων του για το μεταναστευτικό

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, τόλμησε να πει τη γνώμη του για την παράνομη μετανάστευση και να εξηγήσει τους κινδύνους που υπάρχουν και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης τον τιμώρησε με πρόστιμο.

Συγκεκριμένα, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, που ανέχεται ξεφτιλίκια και ακρότητες κάθε είδους όταν αυτά βγαίνουν στα κανάλια της διαπλοκής, αποφάσισε να ενεργοποιήσει τις διατάξεις περί «ρητορικής μίσους», επιβάλλοντας πρόστιμο 20.000 ευρώ στο Alert TV για την εκπομπή «Κόντρα και Ρήξη» που παρουσιάζει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Σύμφωνα με την έκθεση του ΕΣΡ, στην εκπομπή ακούστηκαν μεταξύ άλλων τα εξής:

  • «Εμείς είμαστε πατριώτες Έλληνες. Αγαπάμε την πατρίδα μας. Και για εμάς είναι λαθροεισβολείς».
  • «Οι αλλοδαποί αυτοί, οι λαθροεισβολείς, θα καταστούν και πλειοψηφία γιατί γεννοβολούν τρία και τέσσερα παιδιά. Θα τελειώσουν την Ελλάδα. Μην τους το επιτρέπετε. Εγκληματούν εις βάρος του έθνους».
  • «Σε ακατοίκητα νησιά! Εκεί να τους πάνε!»
  • «Ανά πάσα ώρα και στιγμή, αν γίνει το μοιραίο (χτύπα ξύλο), να είστε βέβαιοι ότι θα κάψουν ζωντανούς κάποιους. Θα βιάζουν γυναίκες αν είναι προβοκάτορες και αν είναι πράκτορες των τουρκικών συμφερόντων. Γιατί δεν ξέρουμε ποιοι είναι».
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με βάση τις φράσεις που αναφέρονται στο άρθρο, όποιος εκφράζει δημοσίως την ανησυχία του για τη μελλοντική εξέλιξη του Μεταναστευτικού είναι δυνητικά ένοχος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.