ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Την παραίτηση του Κ.Μητσοτάκη θα ζητήσει ο Α.Τσίπρας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα απαιτήσει από τον πρωθυπουργό να ζητήσει συγγνώμη για όσα είχε πει ή να παραιτηθεί

Την παραίτηση του Κ.Μητσοτάκη θα ζητήσει ο Α.Τσίπρας

Στην ομιλία του στη Βουλή για την ψήφιση του προϋπολογισμού ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να ζητήσει την παραίτηση του πρωθυπουργού.

Αυτό θα συμβεί εφόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ζητήσει συγνώμη για την απάντηση που του είχε δώσει την 1η Δεκεμβρίου όταν ερωτηθείς αν υπάρχουν στοιχεία για τους νεκρούς εκτός ΜΕΘ είχε πει ότι δεν έχει τίποτα σχετικό στα χέρια του.

Στην συζήτηση που έγινε στο πολιτικό κέντρο το μεσημέρι, εκτιμήθηκε η κατάσταση μετά την διαγραφή Κουρουμπλή, ενώ συζητήθηκε και ο τρόπος με τον οποίο θα αντιδράσει αύριο ο Αλέξης Τσίπρας στην Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, όλοι οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα συμφώνησαν ότι η διαγραφή του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μονόδρομος από την στιγμή που χρησιμοποίησε αυτές τις ακραίες εκφράσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται πάντως αύριο να αναφερθεί και στην μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα, ενώ θα ρωτήσει τον πρωθυπουργό αν υπάρχουν και άλλες τέτοιου είδους μελέτες ή αν σκοπεύει η κυβέρνηση να πραγματοποιήσει κάποια έρευνα προκειμένου να εκτιμηθεί συνολικά η κατάσταση στην οποία είναι σήμερα το ΕΣΥ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.