ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα της Κρήτης και μαντινάδες άκουσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Πρωθυπουργός με τη σύζυγό του μοίρασαν δώρα στα παιδιά

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα της Κρήτης και μαντινάδες άκουσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Από τα παιδιά του Συλλόγου Ασηγωνιωτών Αττικής «Παύλος Γύπαρης» άκουσε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα παιδιά είπαν στον Πρωθυπουργό και στη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη τα παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα της Κρήτης, αλλά και μαντινάδες με συμβολικά μηνύματα τόσο για την πανδημία, όσο και για τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη:

«Χρόνια πολλά σας εύχομαι με υγεία και ευτυχία

και γρήγορη απαλλαγή από την πανδημία»

«Προβλήματα έτυχαν πολλά, μα όμως τα παλεύεις, γιατί έχεις ικανότητες και συνεχώς δουλεύεις».

«Υγεία σας ευχόμαστε, χαρές και μόνο γέλιο και η αγάπη να γενεί στο σπίτι σας θεμέλιο».

«Και όταν τελειώσουν όλα αυτά και όλα τα ξεπεράσεις, το Σύλλογο της Ασή Γωνιάς να μην τον εξεχάσεις».

Μετά τα κάλαντα ακολούθησαν οι ευχές για τη νέα χρονιά, ενώ ο Πρωθυπουργός με τη σύζυγό του μοίρασαν δώρα στα παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.