ΜέΡΑ25 για Eastmed:«Τόσα χρόνια επενδύουν σε ψέματα που είναι κερδοφόρα για τους επενδυτές»

ΜέΡΑ25 για Eastmed:«Τόσα χρόνια επενδύουν σε ψέματα που είναι κερδοφόρα για τους επενδυτές»

Σε σημερινή του ανακοίνωση το ΜέΡΑ25, αναφέρθηκε στο Eastmed και τις νέες εξελίξεις .

«Ξεχάστε τον Eastmed, λέμε δύο χρόνια τώρα στη Βουλή, διότι δεν μπορεί να γίνει (οικονομικό κόστος), δεν πρέπει να γίνει (περιβαλλοντολογικό κόστος) και δεν θα τον αφήσουν οι ΗΠΑ να γίνει (προωθούν το δικό τους LNG). Τώρα φτάσαμε στο σημείο να το παραδέχεται και το επίσημο όργανο της ελληνικής ολιγαρχίας, η εφημερίδα “Καθημερινή”».

Σημειώνοντας ότι «το ζήτημα όμως δεν έχει να κάνει μόνο με τον Eastmed – Το ζήτημα έγκειται στο ότι τόσα χρόνια οι ελληνικές κυβερνήσεις πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στον ελληνικό λαό αναφορικά με το ζήτημα της ενέργειας, κάτι που έρχονται να το “πληρώσουν ακριβά” αυτή τη στιγμή οι πολίτες, με τις τεράστιες αυξήσεις που υφίστανται στους λογαριασμούς τους», τονίζει και σχολιάζει:

«Τόσα χρόνια, ο κ. Μητσοτάκης, ο κ. Τσίπρας αλλά και οι προκάτοχοι τους του μνημονιακού τόξου και του δήθεν «εθνικού κορμού», επενδύουν σε ψέματα που είναι κερδοφόρα για τους “επενδυτές” καθησυχάζοντας την κοινή γνώμη πως «έρχονται τα πετρέλαια», ενώ όσοι λέγαμε την αλήθεια, πως δηλαδή δεν θα έρθουν, μας ονομάτιζαν «εθνοπροδότες»».

«Και αναφερόμαστε στη διαχρονική αυτή εξαπάτηση, διότι και ο ΣΥΡΙΖΑ από την υπογραφή και υπερψήφιση των εν λόγω συμφωνιών, μέχρι και τις ερωτήσεις που κάνει ακόμα και τώρα ο βουλευτής του κόμματος κ. Κατρούγκαλος για το αν θα γίνει ή όχι τελικά ο σχετικός αγωγός, καταδεικνύει πως ή για άλλη μια φορά η ηγεσία του ήταν «αφελής» και «έτρεφε αυταπάτες», ή απλώς αναπαρήγαγε κι αυτή χονδροειδή ψέματα».

Συνεχίζει το ΜέΡΑ25, επισημαίνοντας ότι: «παρομοίως και οι ενδοαστικές αντιθέσεις όμως στο συγκεκριμένο ζήτημα, έχουν το δικό τους «ενδιαφέρον», με την εφημερίδα «Καθημερινή» παραδείγματος χάρη να ξεμπροστιάζει τις μισές αλήθειες ή και τα ολόκληρα ψέματα για τον αγωγό, εκφράζοντας ωστόσο τα τμήματα εκείνα της ελληνικής ολιγαρχίας που συντάσσονται με το αμερικανικό κεφάλαιο και προωθούν το δικό τους LNG».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το ΜέΡΑ25 λοιπόν, από την πρώτη στιγμή είχε μια ειλικρινή και την μόνη εθνικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνη στάση. Περιμένουμε τώρα κι από όσους/ες εξαπάτησαν για ακόμα μία φορά σε ένα ακόμα ζήτημα τον ελληνικό λαό να μας απαντήσουν: Τώρα τι έχουν να πουν για τον συγκεκριμένο αγωγό τόσο οι κυρίες και οι κύριοι της κυβέρνησης, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και του υπόλοιπου μνημονιακού και δήθεν «εθνικού» αφηγήματος;», καταλήγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.