Στην Γάζα οι Τούρκοι ως... «ειρηνευτές» αποφάσισαν οι ΗΠΑ! Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας...

Θ.Πλεύρης προς Α.Ξανθό: «Ενοχλεί τον ΣΥΡΙΖΑ η θωράκιση του ΕΣΥ από τη συνεργασία ιδιωτικού-δημόσιου τομέα»

Θ.Πλεύρης προς Α.Ξανθό: «Ενοχλεί τον ΣΥΡΙΖΑ η θωράκιση του ΕΣΥ από τη συνεργασία ιδιωτικού-δημόσιου τομέα»

Σε αυτά που δήλωσε νωρίτερα ο Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός στην κυβέρνηση, με αφορμή την εξασφάλιση κλινών ΜΕΘ του ιδιωτικού τομέα για την ενίσχυση του ΕΣΥ, απάντησε ο Θάνος Πλεύρης.

Ο υπουργός Υγείας παρουσίασε αναλυτικά τα στοιχεία με τις ΜΕΘ Covid και non Covid που έχουν παραχωρήσει οι ιδιωτικές κλινικές σε Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη και λεκανοπέδιο της Αττικής. Παράλληλα, μίλησε για «σπασμωδικές κινήσεις και δηλώσεις πανικού» από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά, ο Θάνος Πλεύρης είπε: «Σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα έχουμε λάβει το σύνολο των κλινών ΜΕΘ των ιδιωτικών κλινικών για τις ανάγκες του ΕΣΥ, σχεδόν 500 κλίνες covid στη Θεσσαλία και στη Θεσσαλονίκη και άλλες 300 non covid, ενώ στο λεκανοπέδιο διασφαλίσαμε 300 κλίνες για covid περιστατικά και 300 κλίνες για non covid περιστατικά. Αντιλαμβάνομαι ότι η ενόχληση του ΣΥΡΙΖΑ και του τομεάρχη Υγείας κου Ξανθού μπροστά σε αυτήν την συνεργασία δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που θωρακίζει το ΕΣΥ τους οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις και δηλώσεις πανικού. Θα το ξεπεράσουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.