
Πηγές τις ΝΔ σχολιάζουν το άρθρο στήριξης του Αλέξη Τσίπρα στον Κώστα Βαξεβάνη.
«Μετά το άρθρο στήριξης του κ. Τσίπρα στον κ. Βαξεβάνη και την υιοθέτηση επί της ουσίας της γραμμής Πολάκη και την πλήρη κάλυψή του, είναι πια ξεκάθαρο πως Τσίπρας, Πολάκης και Βαξεβάνης είναι ένα και το αυτό…», αναφέρουν σε σχόλιό τους πηγές του κυβερνώντος κόμματος.
Σημειώνεται ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο άρθρο του εμφανίζεται σε ρόλο υποστηρικτή του εκδότη Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος καλείται να απολογηθεί ως κατηγορούμενος για την υπόθεση Novartis.
«Οι απόψεις του δεν ταιριάζουν με την ιδιότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιας φιλελεύθερης και δημοκρατικής χώρας και συνιστούν εκτροπή», είχε τονίσει νωρίτερα σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.