ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ελληνική Λύση: «Υπεύθυνοι για το μαρτύριο των Ελλήνων το επιτελικό κράτος και οι εθνικοί εργολάβοι»

Ελληνική Λύση: «Υπεύθυνοι για το μαρτύριο των Ελλήνων το επιτελικό κράτος και οι εθνικοί εργολάβοι»

Η Ελληνική Λύση, εξέδωσε ανακοίνωση Τύπου, σχετικά με το μαρτύριο των Ελλήνων στους ελληνικούς δρόμους, ενόψει της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Η ανακοίνωση Τύπου:

«ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ

Όταν ακόμα και στην κυρία οδική αρτηρία της Αθήνας, παραμένουν εγκλωβισμένοι οδηγοί και οικογένειες για ώρες ολόκληρες, οι ευθύνες κράτους και ιδιωτών είναι τεράστιες.

Όταν το κράτος παραχωρεί σε ιδιώτες την εκμετάλλευση των κύριων οδικών αρτηριών της Ελλάδας με τα ακριβότερα διόδια της Ευρώπης, πρέπει να εγγυάται και την απρόσκοπτη λειτουργία τους. Με την ίδια «θέρμη» που δίνουν εκατομμύρια ευρώ στους εθνικούς εργολάβους για «απώλεια τζίρου» λόγω πανδημίας, οφείλουν τώρα να διεκδικήσουν αποζημιώσεις. Αλλά και να προσφύγουν στην δικαιοσύνη για τις βαρύτατες ποινικές ευθύνες που προκύπτουν.

Οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί για το μαρτύριο χιλιάδων Ελλήνων οδηγών και την κατάρρευση των βασικών υποδομών, πρέπει να λογοδοτήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.