Ελληνική Λύση για κακοκαιρία «Ελπίς»: «Ανυπαρξία του ανεύθυνου κράτους και της επικίνδυνης κυβέρνησης»

Ελληνική Λύση για κακοκαιρία «Ελπίς»: «Ανυπαρξία του ανεύθυνου κράτους και της επικίνδυνης κυβέρνησης»

Η Ελληνική Λύση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξαπολύει «πυρά» στην κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την κακοκαιρία «Ελπίδα».

Η ανακοίνωση:

«Με καθυστέρηση 12 ωρών ο πρωθυπουργός αντέγραψε την πρόταση μας και «απαίτησε» από την «Αττική Οδό» χρηματική αποζημίωση για τους οδηγούς για τα δεινά που υπέστησαν. Πρόκειται φυσικά για μία υποκριτική διαμάχη διότι την ίδια στιγμή η κυβέρνηση αντί να επανακτήσει την χρυσοφόρο οδική αρτηρία καθώς λήγει η σύμβαση παραχώρησης, ετοιμάζεται να την εκχωρήσει για άλλα 25 χρόνια!

Εμείς λοιπόν απαιτούμε την επιστροφή της Αττικής Οδού και των εκατοντάδων εκατομμυρίων εσόδων της, άμεσα στο Δημόσιο, καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ να πάρουν ξεκάθαρη θέση πέρα από τα «κροκοδείλια δάκρυα». Η «ομερτά» της Ν.Δ., του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ, που προτάσσουν την εξυπηρέτηση άνομων συμφερόντων έναντι του δημοσίου συμφέροντος, πρέπει να «σπάσει».

Επιπλέον, πέραν της Αττικής Οδού, δεκάδες χιλιάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν σε «δημόσιες» οδικές αρτηρίες, όπως η Λεωφόρος Μεσογείων, η Κατεχάκη, η Κηφισίας, η Λ. Αθηνών, η Λ. Κηφισού, με την Ελλάδα να κόβεται στη μέση. Επιβάτες έμειναν εγκλωβισμένοι για 18 ώρες σε τρένα, χωρίς τροφή και νερό. Πολίτες έμειναν στη μέση του δρόμου επειδή διακόπηκαν οι δημόσιες συγκοινωνίες. Χιλιάδες επιβάτες εγκλωβίστηκαν στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας, καθώς δεν είχαν τρόπο να μετακινηθούν.

Αυτούς τους ανθρώπους ποιος θα τους αποζημιώσει; Για αυτές τις δημόσιες οδούς και υποδομές «τις πταίει»; Ο «κακός τους ο καιρός» ή η εγκληματική τους ανικανότητα;

Ποιος θα αποζημιώσει τις χιλιάδες οικογένειες που έχουν μείνει χωρίς ρεύμα μέσα σε πολικό ψύχος, την ώρα που τα γαλάζια golden boys μοιράζουν μπόνους στους εαυτούς τους στην δήθεν «ιδιωτική ΔΕΗ»;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ελληνική Λύση θα επιδιώξει την απόδοση ευθυνών προς πάσα κατεύθυνση, στο ακέραιο. Όπως επίσης και την αντίστοιχη αποζημίωση σε κάθε Έλληνα πολίτη που μαρτύρησε από την ανυπαρξία του ανεύθυνου κράτους και της επικίνδυνης κυβέρνησης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.