Παρκαρισμένα και με σηκωμένους τους υαλοκαθαριστήρες τα «θηρία» του Γ.Πατούλη που θα μας «έσωζαν» – Κόστισαν 500.000 €

Ποια είναι η μυστηριώδης GRGenesis Facility Management

Παρκαρισμένα και με σηκωμένους τους υαλοκαθαριστήρες τα «θηρία» του Γ.Πατούλη που θα μας «έσωζαν» – Κόστισαν 500.000 €

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη φιέστα που έγινε λίγες ημέρες πριν «χτυπήσει» η κακοκαιρία «Ελπίδα» την χώρα από Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος παρουσίασε τα «θηρία» του, λέγοντας ότι ο «μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας είναι σε πλήρη ετοιμότητα».

Τις τελευταίες όμως ημέρες τα «θηρία» που υποτίθεται θα μας «έσωζαν» από την κακοκαιρία ήταν άφαντα και όλοι αναρωτήθηκαν για την τύχη τους, άλλωστε δώσαμε περίπου 500 χιλιάδες ευρώ για να τα αποκτήσουμε.

Η παρακάτω φωτογραφία που είναι αφοπλιστική και δίνει ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα: Παρκαρισμένα και με σηκωμένους τους υαλοκαθαριστήρες!

Αφού τελικά επιβεβαιώθηκε ότι τα «θηρία» του Γ.Πατούλη δεν χρησιμοποιήθηκαν, όταν τα είχαμε ανάγκη, προσπαθήσουμε τουλάχιστον να βρούμε ποια είναι η εταιρεία που πλούτησε κατά 500 χιλιάδες ευρώ.

Όπως σας αποκάλυψε το pronews.gr, είναι η εταιρεία GRGenesis Facility Management, η οποία ξεχωρίζει για το κιτς λογότυπο της. Αναζητώντας λοιπόν τα ίχνη της μυστηριώδους GRGenesis επισκεφτήκαμε το site της.

Παρατηρήσαμε ότι είναι προχειροφτιαγμένο (μάλλον δημιουργήθηκε πρόσφατα), σε μια απλή πλατφόρμα, έχει μόνο μια πρόταση για το ποια είναι η εταιρεία, ενώ το κορυφαίο είναι ότι δεν έχει ούτε έναν πελάτη!

Συγκεκριμένα στην καρτέλα που λέει «οι πελάτες μας» βλέπουμε την κάτωθι εικόνα:

Παρόμοια εικόνα παρατηρούμε και στα προϊόντα που υποτίθεται ότι πουλά η συγκεκριμένη εταιρεία, καθώς όταν προσπαθούμε να μπούμε στη σχετική καρτέλα μας βγάζει σφάλμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου; Να τους πούμε σε καλή μεριά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.