Το ακούσαμε και αυτό...

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος υποστήριξε ότι το κόμμα του… αποτελεί «πραγματικό κίνδυνο για την ολιγαρχία»!

Συγκεκριμένα, ο κ. Βαρουφάκης σημείωσε κατά την παρέμβασή του: «Εμείς είμαστε και θα παραμείνουμε σε εγρήγορση απέναντι σε όλο αυτό, έχοντας καθημερινή παρουσία και πρόγραμμα δράσεων, ενώ την ίδια στιγμή ετοιμαζόμαστε και για το συνέδριό μας τον Μάιο. Είμαστε παρόντες πιο πολύ από ποτέ, αυτό πρέπει να το κλιμακώσουμε ακόμα περισσότερο κι ακόμα κι αν γίνουν εκλογές τον Μάιο, εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Το ΜέΡΑ25 αποτελεί πραγματικό κίνδυνο για το σύστημα και ιδίως για την ολιγαρχία»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, «το αφήγημα του φθηνού δανεισμού για τις ανάγκες εξυπηρέτησης των τροϊκανικών δανείων, που όλο και θα αυξάνονται, καταρρέει. Ο κ. Μητσοτάκης ήλπιζε ότι θα υπάρξει μια συνεχιζόμενη χαλάρωση στα ελλείμματα, όμως ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, διαμέσου της επιλογής του chief economist του υπουργείου του, σηματοδότησε ένα μεγάλο “Οχι” σε αυτό». Ο Γ. Βαρουφάκης εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξουν ούτε καν πράσινες των ελλειμμάτων.