ΑΚΚΕΛ: Δολιοφθορά στο αυτοκίνητο του προέδρου του Φυλακίου Χρήστου Τυρμπάκη

«Είναι η πρώτη προειδοποίηση και σε άλλους»;

ΑΚΚΕΛ: Δολιοφθορά στο αυτοκίνητο του προέδρου του Φυλακίου Χρήστου Τυρμπάκη

Το ΑΚΚΕΛ εκφράζει την αμέριστη συμπράστασή του στον Πρόεδρο του Φυλακίου Έβρου, Χρήστο Τυρμπάκη, με τον οποίο μαζί μαχόμαστε κατά της επέκτασης των λαθρομεταναστευτικών δομών ΚΥΤ/ΠΡΟΚΕΚΑ και έχει δεχθεί μήνυση όπως και ο Πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης.

Σε ένα «ατύχημα», όπου η δολιοφθορά είναι εμφανής, έφυγε η αριστερή μπροστινή ρόδα του αυτοκινήτου (που είχε περάσει ΚΤΕΟ όπως μας είπε χωρίς κανένα πρόβλημα) αφού είχαν βγει και οι έξι βίδες που συγκρατούσαν τη ρόδα !!!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χρήστος Τυρμπάκης, όπως και το ΑΚΚΕΛ, έχει πρωτοστατήσει στους αγώνες κατά του ΚΥΤ/ΠΡΟΚΕΚΑ και αν συνδυαστεί αυτό το γεγονός με διάφορα «γεγονότα» γύρω από τον Πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ, δημιουργείται σοβαρός προβληματισμός αν είναι στους επόμενους «στόχους» του πολιτικού και κατασκευαστικού παρακράτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.