ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Β.Κικίλιας: «O κ. Τσίπρας προσπαθεί να αποδράσει από την πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες»

Β.Κικίλιας: «O κ. Τσίπρας προσπαθεί να αποδράσει από την πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες»

«O κ. Τσίπρας προσπαθεί να αποδράσει από την πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας. Ανέφερε επίσης ότι ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο επιχείρησε να τονώσει τον εαυτό του αλλά και το ηθικό των υπουργών του.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «έχει δεσμεύσει την Ελλάδα στο 4ο Μνημόνιο έως το 2022 με βαριά λιτότητα για όλους τους Έλληνες, με περικοπές συντάξεων και με αύξηση της φορολογίας σε όλους», ότι έχει δεσμευτεί και υπογράψει πολύ υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα, ότι πως δεν πέτυχε καμία ρύθμιση για το χρέος, ενώ δεν φαίνεται να πετυχαίνει την ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση.

«Δυστυχώς, με την ιδεοληπτική, παρωχημένη πολιτική του, την υπερφορολόγηση και την ανικανότητα της κυβέρνησής του, δυσχεραίνει αφάνταστα την προσέλκυση επενδύσεων», συνέχισε ο κ. Κικίλιας και πρόσθεσε πως το μόνο που απασχολεί τον κ. Τσίπρα είναι «η παραμονή του πάση θυσία στην εξουσία». Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ έκανε λόγο και για μείζον πολιτικό θέμα για τον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.