ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ν.Βούτσης: Προβοκάτσια η συγκεντρωση που επιχείρησε να πραγματοποιήσει η ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια

Ν.Βούτσης: Προβοκάτσια η συγκεντρωση που επιχείρησε να πραγματοποιήσει η ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια

Παρεμβαίνει μέσω δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης για το ζήτημα των Εξαρχείων. Ειδικότερα, κατηγορεί την ΠΟΑΣΥ και τις κινήσεις της για συγκέντρωση στα Εξάρχεια για προβοκατόρικη συμπεριφορά.

Αν και όταν ρωτήθηκε -σε συνέντευξη Τύπου που έδινε για θέματα της Βουλής- ανέφερε «δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο και αυτό που λέω είναι θέση», λίγο αργότερα, συνομιλώντας με δημοσιογράφους, είπε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα μπορούσα να καταλάβω την όλη κίνηση εάν υπήρχε μια διαχρονική προσπάθεια για κοινωνικά ζητήματα σε μια σειρά θεμάτων όπως τα ναρκωτικά και αν γινόταν αυτό σε διάφορες πλατείες. Αν γινόταν τέτοιες συγκεντρώσεις ξεκινώντας από τα δυτικά προάστια και άλλους δήμους στην Αθήνα, για να φτάσουν και στα Εξάρχεια και να μιλήσουν και για το άβατο. Τότε πραγματικά θα το καταλάβαινα και όντως θα έφερνε την κυβέρνηση σε δύσκολη θέση. Τώρα είναι λίγο προβοκασιόν αυτό. Τώρα δεν είναι σε δύσκολη θέση η κυβέρνηση και δεν ξέρω αν το ξέρει και η ίδια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.