ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Δ.Τζανακόπουλος: «Ας συνεχίσει η ΝΔ να ασχολείται με την επιλογή σημαιοφόρων στις παρελάσεις στα δημοτικά σχολεία…»

Δ.Τζανακόπουλος: «Ας συνεχίσει η ΝΔ να ασχολείται με την επιλογή σημαιοφόρων στις παρελάσεις στα δημοτικά σχολεία…»

«’Εως και 400.000 επιχειρήσεις μπορούν από σήμερα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με τον πλέον επωφελή και άμεσο τρόπο».

Αυτό υπογραμμίζει με ανάρτηση του στο Twitter o Δημήτρης Τζανακόπουλος, όσον αφορά το νόμο για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων. Ενώ, παραπέμπει στον σχετικό διαδικτυακό κόμβο της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, όπου από σήμερα παρέχεται μέσω αυτού η αναγκαία πρόσβαση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης υπαγωγής των επιχειρήσεων στη διαδικασία εξωδικαστικής ρύθμισης οφειλών.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με δεύτερη διαδοχική ανάρτησή του σχολιάζει σκωπτικά τη στάση της ΝΔ: «Η ΝΔ που καταψήφισε (και αυτόν) το νόμο, ας συνεχίσει να ασχολείται με την επιλογή σημαιοφόρων στις παρελάσεις στα δημοτικά σχολεία…».

Αναλυτικότερα, ο κ. Τζανακόπουλος προχώρησε στις εξής αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Twitter:

«Έως & 400.000 επιχειρήσεις μπορούν από σήμερα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με τον πλέον επωφελή και άμεσο τρόπο → keyd.gov.gr».

«Η ΝΔ, που καταψήφισε (και αυτόν) το νόμο, ας συνεχίσει να ασχολείται με την επιλογή σημαιοφόρων στις παρελάσεις στα δημοτικά σχολεία..».

Δείτε τα tweets του κ. Τζανακόπουλου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.