ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Ρ.Σβίγκου: Ο ΣΥΡΙΖΑ επανέφερε την προστασία της πρώτης κατοικίας

Ρ.Σβίγκου: Ο ΣΥΡΙΖΑ επανέφερε την προστασία της πρώτης κατοικίας

«Βρισκόμαστε σε ένα ιδιαίτερα θετικό σημείο μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας αξιολόγησης» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Πρόσθεσε επίσης ότι καταγράφεται ένα ιδιαίτερα θετικό μομέντουμ για την ελληνική οικονομία, «κι αυτό είναι κάτι το οποίο το αναγνωρίζουν κι όλες οι επίσημες ενώσεις, συμπεριλαμβανομένων και των εργοδοτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων».

Αναφερθείσα μάλιστα στις νέες εκθέσεις της ΓΣΕΒΕΕ, είπε: «Σίγουρα έχουμε μια θετική μεταστροφή όλων των οικονομικών δεικτών και ένα ιδιαίτερα ενθαρρυντικό κλίμα, το οποίο εμείς θέλουμε να το αξιοποιήσουμε προς όφελος, κυρίως εκείνων των κοινωνικών στρωμάτων που επλήγησαν από την κρίση. Δεν λέω, παρ΄όλα αυτά, ότι αυτό είναι μια εύκολη υπόθεση, αλλά σίγουρα έχουν μπει οι βάσεις για την υλοποίηση του στρατηγικού μας σχεδίου για έξοδο από την κρίση κι αυτό είναι που θα παρουσιάσει και ο πρωθυπουργός στην προσεχή ομιλία του στη ΔΕΘ».

Ερωτηθείσα για τους πλειστηριασμούς, η Ράνια Σβίγκου υπενθύμισε ότι όταν ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση, η προστασία της πρώτης κατοικίας είχε καταργηθεί και δεν θα υπήρχε κανένας νόμος και πρόσθεσε: «Στη διαπραγμάτευση του Ιουλίου του 2015 υπήρξε προστασία της πρώτης κατοικίας με βάση συγκεκριμένα κριτήρια κι όπως δηλώνουν και τα επίσημα στοιχεία, αυτή τη στιγμή τα 2/3 της πρώτης κατοικίας προστατεύονται και έχουν να κάνουν με κατοικίες κυρίως των φτωχών και μεσαίων στρωμάτων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.