ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αλ. Τσίπρας από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ: «Το σχέδιο μας αποδίδει – Η Ελλάδα εκτός μνημονίου… το 2018»

Αλ. Τσίπρας από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ: «Το σχέδιο μας αποδίδει – Η Ελλάδα εκτός μνημονίου… το 2018»

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας ανέλυσε διάφορα ζητήματα, ενώ δεν δίστασε να αφήσει και το πολιτικό-οικονομικό σχόλιό του.

«Το σχέδιό μας αποδίδει. Η χώρα θα είναι εκτός Μνημονίου τον Αύγουστο του 2018. Ακόμα και όσοι ήταν πιο επιφυλακτικοί, οφείλουν να το αναγνωρίσουν.»

Ειδικότερα, στο επίκεντρο βρέθηκαν τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, με έμφαση στην πορεία της τρίτης αξιολόγησης.

Σύμφωνα με πηγές τόσο του Μεγάρου Μαξίμου όσο και της Κουμουνδούρου, εκφράστηκε η άποψη ότι όλα βαίνουν καλώς και η αξιολόγηση αναμένεται να κλείσει εντός χρονοδιαγράμματος, αν και υπάρχουν σημεία που θέλουν περαιτέρω συζήτηση.

Ωστόσο, τόσο στην κυβέρνηση όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, λένε με βεβαιότητα ότι η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί, δίχως να χρειαστούν νέα μέτρα -και χωρίς εκπλήξεις από καμία πλευρά, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φαίνεται ότι το πολιτικό σχέδιο βγαίνει, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν πολλές επιφυλάξεις από την αντιπολίτευση, που «έβλεπε» εκλογές και καταστροφή

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκε εκτενώς το προσφυγικό. Έμφαση δόθηκε στον συντονισμό των υπουργείων, αναφέρθηκε ότι το βάρος πέφτει στην Ελλάδα, ενώ ο αρμόδιος υπουργός, Γιάννης Μουζάλας, παρουσίασε τα προβλήματα και τον σχεδιασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.