ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Στόχο την Ευροβουλή έχει βάλει ο δήμαρχος Αθηνών Γιώργος Καμίνης

Στόχο την Ευροβουλή έχει βάλει ο δήμαρχος Αθηνών Γιώργος Καμίνης

Σε περιοδεία εκτός Αθηνών προέβη χθες ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης ο οποίος φλερτάρει με μια θέση στο ευροψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ σύμφωνα με πληροφορίες. Κιάτο, Ξυλόκαστρο, Λουτράκι και Κόρινθο ήταν οι σταθμοί του κ. Δημάρχου.

Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν ότι οι νυν ευρωβουλευτές Νίκος Ανδρουλάκης και Εύα Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφιοι στην ευρωλίστα, αφού επιθυμία της Φώφης Γεννηματά είναι να τοποθετηθούν ο Γιώργος Καμίνης, ο Νίκος Παπανδρέου, ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Με ενδιαφέρει το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ», αποκάλυψε πρόσφατα ο κ. Καμίνης στην ΕΡΤ και πρόσθεσε ότι η απόφαση θα ληφθεί μετά από συζήτηση στο εσωτερικό του κόμματος.

Ωστόσο, οι επιδόσεις του Γιώργου Καμίνη στον Δήμο Αθηναίων επιδέχονται συνεχούς κριτικής και σύμφωνα με πληροφορίες οι δημοσκοπήσεις δεν είναι ιδιαίτερα θετικές για εκείνον, αφού δεν έχει κατορθώσει να χτίσει την εικόνα του στην Κεντροαριστερά. Αλλά ούτε και οι κκ Παπανδρέου και Θεοχαρόπουλος παίρνουν ποσοστά στις κρυφές δημοσκοπήσεις, και αυτό μεγαλώνει τις ανησυχίες της Χαριλάου Τρικούπη για τις επιδόσεις που θα έχει στις ευρωεκλογές του Μαίου 2019.

«Την ώρα που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στραγγίσει τους πολίτες και την αγορά και υπόσχεται φιλοδωρήματα, η Φώφη Γεννηματά παρουσίασε την ολοκληρωμένη πρόταση του Κινήματος Αλλαγής, τη μόνη ρεαλιστική διέξοδο για την ανάκαμψη της οικονομίας και της κοινωνίας», τόνισε ο Γιώργος Καμίνης από την Κόρινθο.

Μιλώντας στη νομαρχιακή συνέλευση Κορινθίας, ο κ. Καμίνης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι χρησιμοποιεί μείζονα θέματα, όπως τις σχέσεις κράτους – εκκλησίας, τη συνταγματική αναθεώρηση και το μακεδονικό, όχι για να επιτύχει πολιτικές συγκλίσεις αλλά με μόνο στόχο να προκαλέσει πόλωση και να διχάσει την αντιπολίτευση.

Ο κ. Καμίνης κατά την διήμερη περιοδεία του, επισκέφθηκε κεντρικές αγορές, κέντρα υγείας, επιμελητήρια και συνδικάτα σε Κιάτο, Ξυλόκαστρο, Λουτράκι και Κόρινθο και συνομίλησε με εμπόρους και επιχειρηματίες, στους οποίους επεσήμανε ότι με την πολιτική υπερφορολόγησης η οικονομία δεν πρόκειται να ανακάμψει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δήμαρχος Αθηναίων στηλίτευσε την πολιτική της κυβέρνησης αναφορικά με την υποστελέχωση των κέντρων υγείας στην Κορινθία, ζήτησε την ενίσχυσή τους, ενώ συζήτησε και με αντιπροσωπεία εργαζομένων στο Καζίνο Λουτρακίου, που 1.000 εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν το φάσμα της ανεργίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.