ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Στη Βουλή η συμπληρωματική δικογραφία για το C4I – Εμπλοκή πρώην Υπουργού σε «μίζες»

Στη Βουλή η συμπληρωματική δικογραφία για το C4I – Εμπλοκή πρώην Υπουργού σε «μίζες»

Πρώην υπουργό, μέλος του ΚΥΣΕΑ, ενέπλεξε σε «μίζες» με την κατάθεση του νέος μάρτυρας. Στη Βουλή διαβιβάστηκε η συμπληρωματική δικογραφία για το C4I –

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ένας νέος μάρτυρας προσήλθε «αυτοβούλως» προ μηνός, στον εφέτη ειδικό ανακριτή Δημήτρη Ορφανίδη, που χειρίζεται εδώ και ένα χρόνο τη δικογραφία που αφορά στην ανάθεση που χειρίζεται την υπόθεση του έργου το 2003 στην αμερικανική SAIC.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μάρτυρας φέρεται να κατέθεσε στοιχεία για μίζες εμπλέκοντας σε δωροδοκία ένα πολιτικό πρόσωπο, πρώην μέλος του ΚΥΣΕΑ, την περίοδο που υπεγράφη η συμφωνία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μάρτυρας είναι πολιτικό στέλεχος και πρώην γενικός γραμματέας.

Ο δικαστικός λειτουργός παρέδωσε αμελλητί την δικογραφία στη Βουλή, εφόσον «σκόνταψε» σε πολιτικό πρόσωπο.

Η δικογραφία, σφραγισμένη όπως ήρθε από το υπ. Δικαιοσύνης έχει κλειδωθεί σε ειδική αίθουσα, την 168, στο χώρο της Βουλής όπου θα θα φυλάσσεται όλο το Σαββατοκύριακο. Η δικογραφία θα ανακοινωθεί στην Ολομέλεια το απόγευμα της Δευτέρας, 26 Νοεμβρίου και ακολούθως θα δοθεί στα κόμματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.