ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Δένδιας: «Συνήθως αυτά που λέει ο Καμμένος υπηρετούν το δικό του στενό κομματικό συμφέρον- Είναι απελπισμένος»

Ν.Δένδιας: «Συνήθως αυτά που λέει ο Καμμένος υπηρετούν το δικό του στενό κομματικό συμφέρον- Είναι απελπισμένος»

Την άποψη ότι ο Πάνος Καμμένος εμφανίζει τον εαυτό του ως αρχιστράτηγο για να αποκομίσει πολιτικά οφέλη από μια ένταση με την Τουρκία εξέφρασε ο Νίκος Δένδιας στη σκιά των δηλώσεων του υπουργού Άμυνας την Τετάρτη που προκάλεσαν την αντίδραση της Τουρκίας με την χαμηλή πτήση, το πρωί της Πέμπτης, δύο τουρκικών F-16, πάνω από το Καστελόριζο.

«Ότι ο κύριος Καμμένος, βλέπει τον εαυτό του με έναν περίεργο τρόπο ως κάποιον ο οποίος θα μπορούσε να αποκομίσει πολιτικό όφελος από μια εικόνα έντασης, στην οποία ο ίδιος να εμφανίζεται υπό λανθάνουσα μορφή, ο ίδιος ξαναλέω, κάτι σαν αρχιστράτηγος κτλ. αυτό νομίζω το έχει διαπιστώσει η ελληνική κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια».

Για το λόγο αυτό ο βουλευτής της ΝΔ κάλεσε τους πάντες να είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί «σε οτιδήποτε λέει και στη σοβαρότητα του ό,τι λέει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γιατί σπάνια αυτά που λέει υπηρετούν το εθνικό συμφέρον. Συνήθως υπηρετούν το δικό του στενό κομματικό συμφέρον και επίσης, ο κύριος Καμμένος είναι απελπισμένος αυτή τη στιγμή. Η οποιαδήποτε ανάλυση, όχι απλώς είσοδο στη Βουλή δεν του δίνει, είναι σε τέτοια απόσταση που πρέπει να τριπλασιάσει τα αποτελέσματά του για να έχει μια ελπίδα» κατέληξε ο κ. Δένδιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.