ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ. Μπουτάρης προς Θεσσαλονικείς: «Θα μου λείψετε αλλά όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος» (βίντεο)

Γ. Μπουτάρης προς Θεσσαλονικείς: «Θα μου λείψετε αλλά όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος» (βίντεο)

Με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια απευθύνθηκε στους Θεσσαλονικείς ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του για τη νέα χρονιά, στην πλατεία Αριστοτέλους.

«Είναι η τελευταία χρονιά που σαν δήμαρχος αυτής της πόλης υποδέχομαι τον καινούριο χρόνο μαζί σας. Θα μου λείψετε, αλλά όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης, ο οποίος δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος ύστερα από δύο θητείες

Ο Γιάννης Μπουτάρης μέτρησε αντίστροφα για την έλευση του νέου χρόνου στους Θεσσαλονικείς, που είχαν κατακλύσει την πλατεία Αριστοτέλους για να υποδεχτούν το 2019 και αμέσως μετά χιλιάδες πυροτεχνήματα που ρίχτηκαν από την πλευρά της θάλασσας πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα στο νυχτερινό ουρανό.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε «καλή χρονιά» και έκανε αναφορά στην αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που είχαν ανέβει μαζί του στην εξέδρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.